Huishoudelijke apparaten met korting

Bestel nu extra voordelig handige huishoudelijke apparaten van Inventum. Met tot wel 50% korting, speciaal voor jou! Alle producten zijn van goede kwaliteit, hebben een mooi design en een scherpe prijs. Inventum geeft altijd 5 jaar garantie op alle apparaten. Dus wie slim is... kiest Inventum!

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je tot wel 50% korting op de adviesprijs bij geselecteerde huishoudelijke apparaten van Inventum.

Met het ruime assortiment handige huishoudelijke apparaten en keukenhulpen maakt Inventum je huishoudelijke klusjes een stuk leuker en makkelijker. Zo stofzuig je bijvoorbeeld razendsnel je hele huis en bak je ’s avonds een gezonde maaltijd in de airfryer. En als afsluiting van een heerlijke dag geniet je nog even met een lekker vers gezet kopje koffie. Alle Inventum apparaten zijn mooi om te zien, eenvoudig in gebruik en nu met tot wel 50% korting extra aantrekkelijk voor jou als FNV-lid.

Wie slim is… kiest Inventum!

In ruim 115 jaar tijd is Inventum uitgegroeid tot een begrip in huishoudelijke apparatuur. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een mooi design en een scherpe prijs.

Altijd 5 jaar Inventum garantie

Inventum ontwikkelt producten waar jij jarenlang onbezorgd plezier van hebt. Omdat je mag rekenen op goede kwaliteit, geeft Inventum standaard 5 jaar garantie zonder registratie en zonder bijkomende kosten.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de producten van Inventum? Neem dan contact op met de klantenservice van Inventum via info@inventum.eu of bel naar 088 54 22 290.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.
  • Het voordeel krijg je via de speciale FNV-actiepagina van Inventum.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is geldig op geselecteerde producten zolang de voorraad beschikbaar is.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.