Twee maanden gratis films kijken met Cinetree!

Kijk 2 maanden lang gratis naar de mooiste en beste films op Cinetree! De collectie bestaat uit een unieke verzameling films. Wekelijks selecteert Cinetree samen met filmmakers, acteurs en liefhebbers nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien.

Ontvang gratis 2 maanden Cinetree en tover je woonkamer om tot bioscoop. Cinetree is beschikbaar op je Smart TV, Ziggo Mediabox, KPN TV+ Box, Apple TV, computer, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Over Cinetree

Cinetree is een filmclub met een missie, opgericht door Hanna Verboom. Op het online platform worden wekelijks nieuwe kwaliteitsfilms aangeboden, uitgekozen door curators: filmmakers, journalisten, schrijvers en acteurs met goede smaak. Het platform houdt het aanbod klein: zo hoeft de consument niet lang te zoeken en krijgt elk verhaal de aandacht dat het verdient. Met de maandelijkse bijdrage van de leden maakt Cinetree nieuwe documentaires over onderwerpen met een belangrijk maatschappelijk thema. Het doel van Cinetree is om door middel van film; positieve maatschappelijke impact te genereren voor thema’s als klimaat, vrouwenrechten en mentale gezondheid. Met de documentaires ‘Uit de Schaduw’ en ‘Samen uit de schaduw’ heeft Cinetree een succesvolle bijdrage geleverd aan het doorbreken van het taboe rondom psychische variaties.

Waarom Cinetree? 

  • Geen keuzestress: altijd 20 films om te bekijken!
  • Alle films zijn gecureerd door experts of liefhebbers.
  • Als abonnee krijg je 30% korting op de huurcollectie.

Contact

Als je vragen hebt over het ledenvoordeel of aan Cinetree, kan je contact opnemen met de klantenservice via info@cinetree.nl. Cinetree streeft ernaar om binnen enkele uren te antwoorden. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 31 augustus 2024.
  • De algemene voorwaarden van Cinetree zijn van toepassing, klik hier voor de algemene voorwaarden.
  • Heb je een vraag? Klik hier voor de veelgestelde vragen.
  • Het voordeel is niet bestemd voor commerciële doeleinden, inwisselbaar voor geld of te retourneren. 
  • Cinetree is te gebruiken in de hele Benelux.
  • Na 2 gratis maanden betaal je € 9,99 per maand en het abonement is altijd opzegbaar.