Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op veel voorkomende vragen. Staat het antwoord op jouw vraag over Ledenvoordeel FNV er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 088 368 86 68 of stuur een mail naar info@ledenvoordeelfnv.nl. We proberen je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Heb je een specifieke vraag voor de FNV of jouw eigen bond? Bijvoorbeeld over jouw lidmaatschap of één van de andere diensten, neem dan direct contact op met het contactcenter van jouw bond.

Door in te loggen op de website met je e-mailadres en wachtwoord kun je per voordeel zien hoe je gebruik kunt maken van de verschillende voordelen. Bijvoorbeeld middels je lidnummer, een kortingscode of een kortingsvoucher.

Let op: om in te kunnen loggen moet je eerst eenmalig een account aan te maken. Dat kan op onze registratiepagina

Om in te kunnen loggen op de website van Ledenvoordeel FNV moet je eenmalig een account aanmaken. 

Als je probeert in te loggen, zonder dat je een account hebt, krijg je de melding dat je niet voorkomt in onze database. 

Je kan je via deze pagina registeren.

Je hebt vanaf dat je lid bent geworden, gelijk recht om gebruik te maken van de voordelen.

Het is echter niet mogelijk om gelijk een account aan te maken op onze website. Het kan tot vier weken wachten tot jouw gegevens in het systeem van Ledenvoordeel FNV staan. Zodra wij deze gegevens ontvangen hebben, kan je registreren op ledenvoordeelfnv.nl.

Wil je in tussentijd al wel gebruik maken van één van de voordelen? Neem dan contact met ons op via info@ledenvoordeelfnv.nl, zodat wij je alle benodigde informatie kunnen sturen.

Ledenvoordeel FNV is exclusief en alleen voor leden van FNV, AOb, FNV Horecabond, AFMP, MARVER, NPB, Nautilus en FNV Mooi. Leden van NL Sporter, NVJ en VVCS, kunnen niet deelnemen aan Ledenvoordeel FNV.

Met Ledenvoordeel FNV ontvang je als FNV-lid aantrekkelijke kortingen bij uiteenlopende bedrijven. De FNV doet graag iets extra’s voor haar leden en met dit voordeel is het terugverdienen van de contributie een fluitje van een cent. Dat is dubbel voordeel!

Zolang je lid bent van de FNV is het mogelijk om gebruik maken van Ledenvoordeel FNV! Op de voordeelpagina's vind je de precieze looptijd van de specifieke voordelen. 

  • Via de maandelijkse e-mailnieuwsbrief; hierin tref je een overzicht aan van de (nieuwe) tijdelijke voordelen en verschillende jaarvoordelen. Je kunt je o.a. aan- en afmelden voor de Ledenvoordeel FNV nieuwsbrief via "Mijn account". De nieuwsbrief wordt één keer per maand verstuurd.
  • Via de Partnermails, hierin tref je het voordeel en handige tips en weetjes van één specifieke voordeelpartner. Je ontvangt maximaal tien Partnermails per jaar. Je kunt je o.a. aan- en afmelden voor de Partnermails via "Mijn account".
  • Via ledenvoordeelfnv.nl; de website met alle jaar-, tijdelijke en sectorvoordelen die op dit moment geldig zijn. 
  • In het (digitale) ledenmagazine, hierin vind je één of twee pagina's met voordelen van Ledenvoordeel FNV. Op deze pagina's worden een aantal tijdelijke en jaarvoordelen uitgelicht.
  • Via de programmaflyer; hierin staat een overzicht van alle jaarvoordelen in het betreffende jaar. De programmaflyer wordt ieder jaar aan het eind van het voorgaande jaar of begin van het nieuwe jaar verstuurd. Meestal ontvang je de programmaflyer bij het magazine. 

Ja, tenzij anders staat vermeld op de voordeelpagina, zijn de medewerkers van de aangesloten bedrijven op de hoogte van de samenwerking met FNV. Wanneer je hierbij desondanks problemen ondervindt, hopen we dat dit gemeld wordt via info@ledenvoordeelfnv.nl of 088 368 86 68.

Alle aangesloten bedrijven bij Ledenvoordeel FNV hebben een overeenkomst ondertekend, waarin zij verklaren dat FNV-leden recht hebben op het voordeel. Dit alles onder de gestelde voorwaarden en tijdens de afgesproken looptijd. Mocht je desondanks problemen ondervinden bij het verkrijgen van het voordeel kun je contact met ons opnemen via info@ledenvoordeelfnv.nl of 088 368 86 68. 

Alleen FNV-leden kunnen ledenvoordeel verkrijgen. Deze exclusiviteit maakt onderdeel uit van de afspraken die gemaakt zijn met de deelnemende voordeelpartners. In de praktijk komt het erop neer dat het niet mogelijk is om je persoonlijke FNV-lidmaatschap uit te lenen aan derden om hen van het voordeel te laten profiteren, in veel gevallen wordt er gevraagd om aanvullende legitimatie. In sommige gevallen is het wel mogelijk om vrienden of familie te laten profiteren van het voordeel. Indien dit zo is, dan staat dit vermeld op de voordeelpagina van de voordeelpartner.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur via 088 368 86 68 of stuur een e-mail naar info@ledenvoordeelfnv.nl. Wij proberen je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Staat jou vraag er niet bij? Gebruik dan ons contactformulier
Neem contact op