Extra voordeel met je lidmaatschap


De vakbond helpt jou op allerlei manieren en in allerlei fases van jouw loopbaan. Natuurlijk door jouw belangen te behartigen op het gebied van werk en inkomen. Maar wist je dat je als lid kan profiteren van nog veel meer voordelen? Zo kan FNV je bijvoorbeeld helpen met jouw belastingaangifte, kunnen jouw (klein)kinderen mee op zomerkamp én kan je profiteren van allerlei interessante kortingen via Ledenvoordeel FNV. Over dit laatste vertellen we je op deze pagina graag meer.

 

Wat is Ledenvoordeel FNV?

Ledenvoordeel FNV is een exclusief voordeelprogramma voor alle leden van de FNV. Via dit voordeelprogramma kan je als lid gebruikmaken van allerlei exclusieve kortingen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op diverse (schade)verzekeringen, een telefoon(abonnement), kan je extra voordelig verzorgingsproducten bestellen en nog veel meer. Zo besparen we samen per jaar maar liefst € 10.000.000,- via Ledenvoordeel FNV.

Het programma bestaat uit een mix van partners die een heel jaar lang (en vaak zelfs meerdere jaren) een voordeel bieden en partners die dat voor een kortere periode doen. Zo kan je doorlopend profiteren van korting op je vaste lasten én is er iedere maand weer afwisseling met nieuwe, leuke en nuttige voordelen.

Voor wie is Ledenvoordeel FNV?

Initiatiefnemer van het voordeelprogramma is FNV. Maar wist je dat de FNV uit allerlei verschillende bonden bestaat? En veel van deze bonden zijn ook aangesloten bij het voordeelprogramma. Dat zijn AFMP, AOb, FNV Horeca, MARVER, FNV Mooi, Nautilus International en NPB. Dat betekent dat ook alle leden van deze bonden kunnen profiteren van de voordelen. 

Voor sommige van deze bonden hebben we zelfs speciale voordelen op de website staan. Zo krijgen leden van FNV Horeca bijvoorbeeld ook korting op specifieke horecacursussen en zijn er ook voor andere bonden regelmatig voordelen die specifiek voor hun georganiseerd worden. Zo kunnen we nog beter aansluiten op de wensen en behoeften van verschillende leden.

Waarom bestaat Ledenvoordeel FNV?

De grootste prioriteit van de FNV is natuurlijk om jouw belangen te behartigen op het gebied van werk en inkomen. Maar daarnaast proberen we op allerlei manieren extra waarde toe te voegen aan jouw lidmaatschap. 

Door slim gebruik te maken van de voordelen, kan je vrij gemakkelijk jouw lidmaatschapscontributie terugverdienen. Benieuwd hoe? In deze rekenvoorbeelden zie je hoe leden geld besparen!

We vinden het belangrijk om te vermelden dat het organiseren van deze voordelen nooit ten koste gaat van de belangenbehartiging op het gebied van werk en inkomen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor de FNV een belangrijk thema. Door kortingen aan te bieden op duurzame producten en diensten willen we duurzaamheid voor iedereen toegankelijk maken. Deze voordelen zijn te herkennen aan de groene 'Duurzaam' sticker. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijke pijler bij het selecteren van onze voordeelpartners. Lees hier meer over duurzaamheid en Ledenvoordeel FNV.

Ervaring van anderen

Wij zijn trouwens niet de enige die enthousiast zijn! Dit vinden leden van Ledenvoordeel FNV: