5% korting op Univé-schadeverzekeringen

Als FNV-lid profiteer je van 5% collectieve korting op je particuliere schadeverzekeringen. Het mooie is: sluit je bij Univé meer soorten schadeverzekeringen af, dan krijg je ook nog eens tot 10% extra pakketkorting op je totale premie. Je premie, inclusief korting, kun je eenvoudig online berekenen.

JOUW VOORDEEL

Als lid van FNV ontvang je 5% korting op de onderstaande verzekeringen. Wil je meer informatie of online je premie berekenen (inclusief de korting)? Klik dan op de naam van de verzekering.

Jouw vervoer

Jouw gezondheid

Jouw vrije tijd

Jouw huis

Jouw recht

5% korting op je autoverzekering van Univé

Heb je al een autoverzekering bij Univé? Je kiest je hoofddekking (WA,WA+ of Allrisk) en kunt daarbij één of meerdere verzekeringen afsluiten. Zo ben je precies op maat verzekerd. En het mooie is, dat je als FNV-lid 5% korting krijgt op je premie.

> Benieuwd waar je premie op uit komt?

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

AL VERZEKERD BIJ UNIVÉ?

Heb je nu al één of meer particuliere schadeverzekeringen bij Univé? Maar profiteer je nog niet van het Ledenvoordeel van FNV? Dan kun je gemakkelijk je korting verkrijgen. Neem contact op met de Univé klantenservice op of bel 0592 - 349 340, om alsnog gebruik te maken van het Ledenvoordeel. Ook als je een vraag hebt, een verzekering wilt wijzigen of een nieuwe verzekering wilt afsluiten kan je contact opnemen met de klantenservice van Univé.

DOWNLOAD DE UNIVÉ APP

Pech met de auto of je bagage verloren? Met de Univé App wordt je direct geholpen. Ook in het dagelijks gebruik is de app handig. Zo heb je altijd je gegevens en documenten binnen handbereik. Heb je schade? Dan kun je die eenvoudig via de app melden. De Univé App is beschikbaar voor Android en iOS:

Download de Univé App nu in de App Store.

Download de Univé App nu in de Google Play

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 31 december 2024.
  • Het voordeel geldt niet in combinatie met andere acties, kortingen en/of winstuitkeringen.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.