Voordelig op vakantie met Pelikaan Travel

Het is tijd voor een welverdiende vakantie! Geniet en ga op zonvakantie of stedentrip met Pelikaan Travel. Als FNV-lid ga je extra voordelig weg met 5% korting op je volledige vakantie. Boek nu direct jouw volgende vakantie.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je 5% korting op jouw volledige vakantie. Deze korting is dus ook geldig op bijgeboekte extra's zoals autohuur, transfer of bagage. Je hebt keuze uit meer dan 3.000 vakanties en tijdens de vakanties zijn ze 24 uur per dag bereikbaar.
Pelikaan travel is aangesloten bij ANVR, SGR en onderdeel van Pelikaan Travel Group.

Pelikaan Travel is een breed georiënteerd reisbedrijf met een rijke historie. Pelikaan Travel is al 90 jaar actief binnen de reisbrache en wilt de mooiste reizen realiseren. Je hebt keuze uit meer dan 3.000 vakanties en dankzij de veelzijdigheid van Pelikaan Travel kunnen alle typen reizigers bij hen terecht. 

Boeken

Ben je geïnteresseerd in het ruime aanbod van Pelikaan Travel? Log snel in bij ledenvoordeelfnv.nl en bekijk het aanbod. Nadat je ingelogd bent, kun je op de roze button 'Boek nu!' klikken en kom je op de website van Pelikaan Travel. Hier kan je gelijk je vakantie uitzoeken en boeken. De korting wordt dan gelijk in het winkelmandje verrekend. Heb je nog vragen? Dan is Pelikaan Travel bereikbaar via  088 735 45 60 van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur of je kunt via e-mail contact opnemen op contact@pelikaantravel.com

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Duurzaamheid

Pelikaan Travel is onderdeel van Pelikaan Travel Group. Pelikaan Travel Group heeft meerdere merken onder zich, zo ook Pelikaan Groepsreizen. Pelikaan Groepsreizen heeft recentelijk de Travelife Partner Duurzaamheid Award ontvangen. Hierbij is Pelikaan Groepsreizen het eerste merk van Pelikaan Travel Group die deze award heeft mogen ontvangen. Pelikaan Travel Group heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zijn hier organisatie breed dan ook druk mee bezig. Zo nemen ze stappen in het gebruiken van elektrische auto's en het plaatsen van zonnepanelen. Verder zijn ze druk bezig om klanten de mogelijkheid tot het compenseren van CO2 via Trees for All te bieden.

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig tot en met 31 december 2024. 
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.