Voordeel op groene energie bij Greenchoice

Greenchoice en FNV werken al ruim 10 jaar samen om Nederland te vergroenen. Daarom kun je als FNV-lid profiteren van een blijvend scherp tarief voor groene energie. Sluit je aan bij de groenste energiebeweging van Nederland met exclusieve ledenkorting en bespaar flink op je energiekosten.

Jouw voordeel

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse energie van speciale FNV-windmolens voor een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit een 1-jarig of 3-jarig contract.

 • Groene stroom van de FNV-windmolens en bosgecompenseerd gas.
 • Een blijvend scherp tarief voor FNV-leden.
 • Ontvang extra korting op je energierekening met twee gratis WindVangers ter waarde van € 80,60 bij een 3-jarig contract. Met een WindVanger ontvang je een deel van de opgewekte stroom van een windmolen.
 • Spaar mee voor extra voordeel op duurzame producten en belevenissen via het spaarprogramma van Greenchoice.
 • Korting op zonnepanelen.

Al ruim 25.000 FNV-leden stapten over via ons gezamenlijke aanbod.

Bekijk hier de tarieven. 

Let op: door de huidige situatie in de energiemarkt is het op dit moment niet mogelijk om een 3-jarig contract af te sluiten.

 

Korting op zonnepanelen

In ons land schijnt de zon vaak genoeg om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen. 180.000 Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Greenchoice helpt jou graag om ook zelf zonne-energie op te wekken. Als FNV-lid ontvang je € 100,- korting op een zonnepaneleninstallatie én gratis hulp bij de btw-teruggave (ter waarde van € 119,-). Hier staan alle voordelen voor jou als FNV-lid van zonnepanelen via Greenchoice voor je op een rij:

 • Verdien je investering in 5 tot 7 jaar terug.
 • Uniek: 5 jaar opbrengstgarantie.
 • Ontvang 10 jaar systeemgarantie.
 • Ieder moment inzicht in je teruglevering via de Greenchoice app.

Vraag aanbod op maat aan.

Zonnepanelen plaatsen

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Energie van speciale FNV-Windmolens

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas voor een scherpe prijs. Greenchoice heeft speciaal voor FNV-leden vier grote windmolens gereserveerd in Nederland, namelijk in Hellegatsplein en naast het Hartelkanaal. Zo weet je precies waar jouw stroom vandaan komt.

Profiteer maximaal van de wind

Bij keuze voor een 3-jarig contract ontvang je 2 WindVangers t.w.v. € 54,- cadeau en deel je mee in de opbrengst van deze windmolens. De opbrengst van jouw WindVangers wordt afgetrokken van je energierekening. Het mooie is dus: hoe harder het waait, hoe lager jouw energierekening! 

Bekijk hier het aanbod.

 

Over Greenchoice en FNV

Greenchoice is niet zomaar een bedrijf. Het is een groene beweging. Waar iedereen zich bij kan aansluiten. Samen met de klanten brengen zij groene energie al twintig jaar dichterbij. Hoe meer mensen meedoen. Hoe meer er bereikt kan worden. Daarom werken Greenchoice en FNV samen. De missie? De wereld vergroenen!

Greenchoice helpt bij het opwekken van stroom, het besparen van energie en is een van de grootste bosbeschermers ter wereld. Help ons de gezamenlijke missie volbrengen. Al 25.000 FNV-leden gingen je voor.

> Lees meer

Voorwaarden
 • Het voordeel is geldig tot en met 31 december 2022.
 • Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
 • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
 • Het voordeel is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Greenchoice.
 • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
 • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 – 478 23 26.