Voordelig groene energie bij Greenchoice

Collectief kiezen voor duurzame energie levert je als FNV-lid direct voordeel op. Dankzij de samenwerking tussen groene energieleverancier Greenchoice en de FNV bespaar je flink op je energiekosten. Kies voor groen en ontvang nu twee WindVangers t.w.v. € 63,20 gratis!

Jouw voordeel

Met het collectieve FNV-aanbod ontvang je 100% Nederlandse groene energie tegen inkoopprijzen. Hierdoor kun je flink besparen op je energiekosten. De Greenchoice tarieven voor leden van de FNV voor 2019 vind je hier.

Wil je weten wat jij kunt besparen? Je kunt het contract van Ledenvoordeel FNV eenvoudig vergelijken met het vaste energiecontract van je huidige energieleverancier.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Nieuw: groene energie met WindVangers

Speciaal voor FNV-leden hebben we een exclusief aanbod van Nederlandse groene energie, waarmee je bent verzekerd voor een extra scherpe prijs voor 3 jaar. Én krijg je twee gratis WindVangers t.w.v. € 63,20. Dat is pas écht duurzaam!

Een WindVanger is groene stroom, opgewekt door windmolens vlakbij Rotterdam. Iedere WindVanger levert jou een gegarandeerde hoeveelheid groene stroom op van 125 kWh per jaar, die wordt afgetrokken van jouw jaarnota. Waait het harder, dan krijg je zelfs nog meer terug. Met dit aanbod help je niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee.

In de Greenchoice app zie je ieder moment precies hoeveel jouw WindVangers al hebben opgewekt en hoeveel korting je straks op je jaarnota krijgt. Handig!

Over Greenchoice

Als duurzaam energiebedrijf levert Greenchoice uitsluitend Nederlandse groene stroom en bosgecompenseerd gas. Met maar liefst 550.000 klanten met een groen hart vormen ze één grote groene beweging. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact.

Greenchoice helpt met het zelf opwekken van groene stroom, het besparen van energie en ze compenseren de CO2-uitstoot van het gasverbruik van hun klanten. Zo versnellen ze de lokale energietransitie en maken ze samen met hun klanten Nederland steeds groener. 

Voorwaarden
  • Het voordeel inclusief de tarieven voor 2019 is geldig tot en met 31 december 2019.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
  • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
  • Het voordeel is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Greenchoice.
  • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
  • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 – 478 23 26.