Voordelig groene energie bij Greenchoice

Ook in 2020 helpen Greenchoice en FNV jou met besparen op je energierekening. Je kunt kiezen uit een 1-jarig of 3-jarig contract. Kies je voor een 3-jarig contract, dan ontvang je 2 WindVangers t.w.v. van € 50,30 cadeau en deel je mee in de opbrengst van deze windmolens, waardoor je bespaart op je energierekening.

Jouw voordeel

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse energie van speciale FNV-windmolens voor een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit een 1-jarig of 3-jarig contract. Bij keuze voor een 3-jarig contract ontvang je 2 WindVangers t.w.v. € 50,30 cadeau en deel je mee in de opbrengst van deze windmolens. De opbrengst van jouw WindVangers wordt afgetrokken van je energierekening. En het mooie is: hoe harder het waait, hoe lager jouw energierekening! Bovendien kun je als klant van Greenchoice deelnemen aan het spaarprogramma Samen Greenchoice en zo sparen voor mooie aanbiedingen op energiebesparende artikelen of bijvoorbeeld duurzame kleding.

Al ruim 25.000 FNV-leden stapten over via ons gezamenlijke aanbod.

Bekijk hier de huidige tarieven voor FNV-leden.

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Duurzamer leven met Samen Greenchoice

We helpen je graag met een duurzamer leven. Daarom heeft Greenchoice het spaarprogramma Samen Greenchoice. Als klant van Greenchoice spaar je iedere maand een tegoed. Met dit tegoed profiteer je van duurzame aanbiedingen, zoals korting op energiebesparende maatregelen voor in huis, een gratis online lidmaatschap op Energie+ of een duurzame donatieverdubbelaar voor meer natuur in Nederland.

Als je, je als FNV-lid voor 30 november aanmeldt, dan ontvang je 750 extra spaarpunten. Ben je nog geen klant? Meld je dan eerst aan voor groene energie van Greenchoice met exclusieve ledenkorting.

> Lees meer

Energie van speciale FNV-Windmolens

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas voor een scherpe prijs. Greenchoice heeft speciaal voor FNV-leden vier grote windmolens gereserveerd in Nederland, namelijk in Hellegatsplein en naast het Hartelkanaal. Zo weet je precies waar jouw stroom vandaan komt.

Over Greenchoice en FNV

Greenchoice levert Nederlandse groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met klanten vormt Greenchoice een duurzame beweging. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact. Daarom werken Greenchoice en FNV samen. Onze missie? De wereld vergroenen! Help ons de gezamenlijke missie volbrengen. Al 25.000 FNV-leden gingen je voor.

Greenchoice helpt bij het opwekken van stroom, het besparen van energie en is een van de grootste bosbeschermers ter wereld. Greenchoice versnelt de lokale energietransitie en maakt samen met klanten Nederland groener.

Voorwaarden
  • Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
  • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
  • Het voordeel is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Greenchoice.
  • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
  • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 – 478 23 26.