Voordelig groene energie bij Greenchoice

Bespaar als FNV-lid op je energiekosten door de samenwerking tussen groene energieleverancier Greenchoice en de FNV. Bij keuze voor een 3-jarig contract ontvang je 2 WindVangers t.w.v. € 63,20 cadeau. Zo ben je als FNV-lid niet alleen duurzaam bezig, maar ook goedkoper uit!

Jouw voordeel

Ontvang Nederlandse groene energie tegen inkoopprijs en bespaar hierdoor op je energiekosten. Benieuwd wat je bespaart? Vergelijk de tarieven voor FNV-leden met de tarieven van je huidige energieleverancier. De tarieven voor FNV-leden voor 2019 vind je hier.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Groene energie met WindVangers

Als je kiest voor een contract van 3 jaar, krijg je naast een scherpe prijs ook twee gratis WindVangers t.w.v. € 63,20.

Een WindVanger is een stukje van de opgewekte stroom van een windmolen. Met WindVangers deel je mee in de opbrengst van onze windmolens. De opbrengst wordt afgetrokken van je energierekening. En het mooie is: hoe harder het waait, hoe lager jouw energierekening.

In de Greenchoice app zie je hoeveel jouw WindVangers hebben opgewekt en hoeveel korting je op je energierekening krijgt.

Over Greenchoice en FNV

Greenchoice levert Nederlandse groene stroom en bosgecompenseerd gas. Samen met klanten vormt Greenchoice een duurzame beweging. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact. Daarom werken Greenchoice en FNV samen. Onze missie? De wereld vergroenen! Help ons de gezamenlijke missie volbrengen. Al 25.000 FNV-leden gingen je voor.

Greenchoice helpt bij het opwekken van stroom, het besparen van energie en is een van de grootste bosbeschermers ter wereld. Greenchoice versnelt de lokale energietransitie en maakt samen met klanten Nederland groener.

Voorwaarden
  • Het voordeel inclusief de tarieven voor 2019 is geldig tot en met 31 december 2019.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
  • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
  • Het voordeel is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten van Greenchoice.
  • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
  • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 – 478 23 26.