Tot 11% korting op Univé-schadeverzekeringen

Als FNV-lid kun je eenvoudig profiteren van korting bij Univé op meer dan tien schadeverzekeringen. Je premie inclusief korting kun je eenvoudig online berekenen. Dan zie je al snel je voordeel. En dat kan oplopen tot 11%.

JOUW VOORDEEL

Als lid van FNV ontvang je korting op de verzekeringen hieronder. Wil je meer informatie lezen of online je premie inclusief korting berekenen? Klik dan op de naam van de verzekering.

Jouw vervoer

Jouw gezondheid

Jouw vrije tijd

Jouw huis

Jouw recht

 

8% korting op je autoverzekering van Univé

Heb je al kennisgemaakt met de autoverzekering van Univé? Je kiest je hoofddekking (WA, WA+ of All Risk) en kunt daarbij één of meer aanvullende verzekeringen afsluiten. Zodat je precies op maat verzekerd bent. Natuurlijk zijn we er voor je, als je ons nodig hebt. En het mooie is: als FNV-lid krijg je zomaar 8% korting op de premie. Bereken maar eens waar je op uitkomt.

> Premie berekenen en afsluiten

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

AL VERZEKERD BIJ UNIVÉ?

Heb je nu al één of meer particuliere schadeverzekeringen bij Univé? En profiteer je nog niet van collectief voordeel via FNV? Dan kun je gemakkelijk je korting scoren. Neem gerust contact met Univé op. Ook als je een vraag hebt, een verzekering wilt wijzigen of een nieuwe verzekering wilt afsluiten.

DOWNLOAD DE UNIVÉ APP

Pech met de auto of je bagage verloren? Met de Univé App helpen we je direct. Ook in het dagelijks gebruik is de app handig. Zo heb je altijd je gegevens en documenten binnen handbereik. En heb je schade? Dan kun je die eenvoudig via de app melden. De Univé App is beschikbaar voor Android en iOS:

Download de Univé App nu in de App Store.

Download de Univé App nu in de Google Play

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 31 december 2019.
  • Het voordeel geldt niet in combinatie met andere acties, kortingen en/of winstuitkeringen.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.