Tot 11% korting op Univé-schadeverzekeringen

Als FNV-lid kun je eenvoudig profiteren van korting bij Univé op meer dan tien schadeverzekeringen. Je premie inclusief korting kun je eenvoudig online berekenen. Dan zie je al snel je voordeel. En dat kan oplopen tot 11%.

JOUW VOORDEEL

Als lid van FNV ontvang je korting op de verzekeringen hieronder. Wil je meer informatie lezen of online je premie inclusief korting berekenen? Klik dan op de naam van de verzekering.

Jouw vervoer

Jouw gezondheid

Jouw vrije tijd

Jouw huis

Jouw recht

 

Extra voordeel op je zorgverzekering van Univé

Met je schadeverzekeringen kun je bovendien tot 10% korting krijgen als je een Univé Zorg Geregeld of Univé Zorg Vrij polis afsluit. Dat heet Ledencollectief. En het mooie is: je hoeft er niets voor te doen om die korting te krijgen. Met alleen een auto- en een doorlopende reisverzekering van Univé profiteer je als FNV-lid al van de maximale korting.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

AL VERZEKERD BIJ UNIVÉ?

Heb je nu al één of meer particuliere schadeverzekeringen bij Univé? En profiteer je nog niet van collectief voordeel via FNV? Dan kun je gemakkelijk je korting scoren. Neem gerust contact met Univé op. Ook als je een vraag hebt, een verzekering wilt wijzigen of een nieuwe verzekering wilt afsluiten.

DOWNLOAD DE UNIVÉ APP

Pech met de auto of je bagage verloren? Met de Univé App helpen we je direct. Ook in het dagelijks gebruik is de app handig. Zo heb je altijd je gegevens en documenten binnen handbereik. En heb je schade? Dan kun je die eenvoudig via de app melden. De Univé App is beschikbaar voor Android en iOS:

Download de Univé App nu in de App Store.

Download de Univé App nu in de Google Play

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig t/m 31 december 2019.
  • Het voordeel geldt niet in combinatie met andere acties, kortingen en/of winstuitkeringen.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.