Met € 4 korting op reis in WILDLANDS

Ga je mee op reis in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen? Verwonder je over de verschillende werelden, sta oog in oog met de dieren en voel de liefde voor de natuur met de minuut groeien. Trek door de jungle, over de savanne en het poolgebied en keer vol verhalen terug naar huis.

Jouw voordeel 

Als FNV-lid kun je extra voordelig op ontdekkingstocht in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Krijg € 4 euro korting op een entreeticket en beleef een gezellig dagje uit.

Over WILDLANDS

Ga op ontdekkingstocht in de wereld van de dieren. Neem de tijd en spot kleurrijke vogels en bijzondere reptielen. Kijk omhoog en zie vari’s en maki’s in de boomtoppen en laat je leiden door de geluiden van het grootste overdekte regenwoud van de wereld. Of klauter via touwbruggen omhoog en sta oog in oog met de withandgibbons.

In WILDLANDS beleef je de natuur op allerlei manieren. Maak een rit in de safaritruck en zie savannedieren van wel héél dichtbij, vaar over de Rimbula River vlak langs zwemmende olifanten. En leef je uit in Animazia, het overdekte XL-speelparadijs.

Geniet van alle jonge dieren en sta stil bij de schoonheid van de natuur. Kom tot rust in de Vlindertempel en verwonder je over honderden exotische vlinders. Maak er samen met vrienden en familie een onvergetelijk dagje uit van.

Contact

Heb je vragen over WILDLANDS, je bestelling of het voordeel? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar 0591 850 855 of stuur een mail naar info@wildlands.nl

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Maximaal 5 e-tickets per kortingscode
  • Elk e-ticket is geldig voor één persoon
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen
  • Deze korting is geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2024.