20% korting op FLWR inktcartridges, toners & labels!

Bij Inktweb.nl ben je op het goede adres als je inktcartridges en toners nodig hebt voor jouw printer. Exclusief als FNV-lid geniet je 20% korting op FLWR, het premium alternatief op originele inktcartridges, labels en toners.

Jouw voordeel 

Als FNV-lid bespaar je 20% extra op het gehele FLWR assortiment. Naast de voordelige inktcartridges en toners, heeft FLWR ook nog eens een mooi assortiment aan andere printerbenodigdheden, zoals labels en fotopapier.

Over Inktweb.nl

Bij Inktweb.nl ben je op het goede adres als je inktcartridges en toners nodig hebt voor jouw printer. Exclusief als FNV-lid geniet je 20% korting op FLWR, het premium alternatief op originele inktcartridges, labels en toners. Met het premium alternatief assortiment inktcartridges, toners en labels van Inktweb.nl, ben je verzekerd van 3 beloftes:

1. Best getest: Inkweb.nl is al jaren actief op zoek naar de beste producten in het printdomein om besparing te realiseren bij haar gebruikers. Hierbij wordt er gekeken naar kwaliteit, continuïteit en compatibiliteit.
2. Bespaar 35% tot 80%: originele merken in het printerdomein compenseren vaak hun lage aanschaffingskosten van de printer zelf met peperdure inktcartridges. De alternatieve producten van FLWR hebben deze compensatie niet. Hierdoor ligt de prijs altijd 20% tot 60% lager, en bespaar je nóg meer omdat onze cartridges vaak beter gevuld zijn met inkt dan de originele variant!
3. 2 jaar garantie op alle alternatieve producten van Inktweb.nl vanaf de aankoopdatum. Zo ben jij ervan verzekerd dat je altijd werkende cartridges hebt!

Contact

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer weten over de producten van Intweb? Neem contact op met de klantenservice via de telefoon op: 072-5675055 of via e-mail: info@inktweb.nl

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • De korting is geldig op het hele assortiment.
  • De voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes, aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contanten.
  • Deze voucher is in te wisselen van 1 juni t/m 31 augustus 2024.