Gratis hulp bij jouw belastingaangifte

Belastingen lastig? Niet met de hulp van Belastingservice FNV. Je kan het hele jaar door bij FNV aankloppen voor hulp bij het correct invullen van je aangifte, toeslagen en aftrekposten. In maart en april helpt de FNV jou met het invullen van je belastingaangifte. Gratis voor FNV-leden en bij jou in de buurt!

Jouw voordeel

Als FNV-lid kun je elk jaar gratis je belastingaangifte (en toeslagen) bij FNV laten invullen. Belastingservice FNV helpt jou en je partner bij het op tijd en correct invullen van je belastingaangifte en toeslagen. Belastingservice FNV is gratis voor FNV-leden en hun fiscaal partners. 45.000 leden maken hier jaarlijks gebruik van. Wil jij dat ook? Maak snel een afspraak!

Tijdens het belastingseizoen van maart t/m april biedt FNV het volgende aan:

  • Hulp bij de aangifte inkomstenbelasting en aanvragen toeslagen.
  • Hulp bij aanvragen of wijzigen van de voorlopige aangifte. 
  • Berekening TSZ (tegemoetkoming specifieke zorgkosten). 

Belastingservice FNV zit door heel Nederland. FNV geeft ook belastinghulp via de telefoon of e-mail. Ook na het invullen van je belastingaangifte kunnen vragen gesteld worden. Je kunt eenvoudig een afspraak maken bij jou in de buurt via de website.

Heb je verder nog vragen neem dan contact op met het contactcenter van FNV. Het contactcenter is telefonisch bereikbaar op 088 - 368 0 368, elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails