Samen fit voor de zomer met Fitchannel!

Ontdek de kracht van thuis sporten met Fitchannel.com! Start nu de eerste 3 maanden met 50% korting en betaal nog geen € 9,- per maand. Zet dit jaar je goede voornemens direct om in actie en begin vandaag nog met lekker sporten, gezond eten en persoonlijke begeleiding vanuit je eigen woonkamer.

Jouw voordeel

Speciaal voor FNV-leden biedt Fitchannel een korting van 50% aan voor gebruik van hun online sportplatform. Hierbij betaal jij de eerste 3 maanden € 8,95 in plaats van € 17,99 per maand.

Fitchannel is een online sportplatform met meer dan 1000+ workouts, vele gezonde en makkelijke recepten, handige kookvideo’s en leuke blogs. Zij brengen en houden mensen op een leuke manier in beweging samen met topsporters zoals Mark Tuitert en Remy Bonjasky. Sporten op jouw niveau, waar en wanneer jij wil. Samen helpen zij jou met het ontwikkelen van gezonde gewoontes die bij jou passen!

Nadat je de code hebt verzilverd kun jij direct aan de slag. Wees er snel bij! Je kan tot 31 mei 2024 gebruik maken van deze actie.

Contact

Heb je vragen over Fitchannel, je bestelling of het voordeel? Neem dan contact op met de klantenservice door te mailen naar info@fitchannel.com of stuur een berichtje op Whatsapp via +31 20 280 1339. 

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • De actie is geldig van 01-03-2024 t/m 31-05-2024.
  • De korting is geldig voor de eerste 3 maanden van het lidmaatschap.
  • Hierna gaat de maandelijkse betaling over naar de originele prijs van € 17,99 per maand.
  • Zeg jij niet op? Dan loopt het lidmaatschap automatisch door met een maandelijkse verlenging.