Ga gratis mee op zomerkamp!

Ga je mee? Midden op de Veluwe, samen met je leeftijdsgenoten, een week lang genieten van een kampweek zonder ouders. Avontuur, spektakel, survival en sport maken het Zomerkamp FNV tot het leukste zomerkamp van je leven. En dat ook nog eens gratis! Exclusief voor kinderen van (groot)ouders die lid zijn van de FNV.

Jouw voordeel

WANNEER?
Het zomerkamp FNV vindt plaats van maandag 29 juli t/m zaterdag 3 augustus 2024.

VOORWAARDEN DEELNEMERS
Je mag mee als je geboren bent in 2010, 2011 of 2012 en je (groot)ouder lid is van de FNV.

AANMELDEN DEELNEMER
Meld je aan voor deze gratis jongerenvakantie via de website. Wacht niet te lang, want vol = vol!

VRIJWILLIGER WORDEN?
Lijkt het je leuk om jongeren een geweldige kampweek te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

LEDENVOORDEEL
Het zomerkamp maakt deel uit van het FNV-ledenvoordeelprogramma. Als je lid bent van de FNV kun je profiteren van vele voordelen en heb je met je (digitale) FNV-ledenpas recht op exclusieve kortingen en leuke, handige en leerzame producten en diensten.

Enthousiast geworden? Schrijf je (klein)kind dan snel in. Want, vol is vol!

Ga naar de website voor meer informatie of om je (klein)kind in te schrijven. Bij verdere vragen over het zomerkamp FNV 2024 of het aanmelden kan je per mail contact opnemen met de organisatie via info@zomerkampfnv.nl

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Waarom organiseert FNV een Zomerkamp?

Een zomerkamp is helaas niet voor iedereen betaalbaar, terwijl zomerkampen juist belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Deelnemers leren op kamp samenwerken en andere deelnemers kennen. Omdat deelnemers uit het hele land komen leren zij mensen kennen die ze normaal waarschijnlijk nooit zouden zijn tegengekomen. De kwaliteit is het organiseren van een betaalbaar zomerkamp voor kinderen van FNV-leden.

Kind aanmelden?

Aanmelden voor het Zomerkamp FNV kan via het aanmeldformulier op deze site. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Na controle van de gegevens wordt de aanmelding bevestigd. Het is belangrijk dat de aanmelding zo volledig mogelijk wordt ingevuld, inclusief een kopie van een legitimatiebewijs of zorgpas en eventuele medische informatie en dieetwensen. 

Een aantal dagen voor het zomerkamp worden een informatieboekje en de bagagelabels toegestuurd. Aan ouders met voldoende draagkracht wordt een vrijwillige eigen bijdrage van €100,- gevraagd. Je kunt zelf bepalen óf en hoeveel je wilt betalen.