Grip op je geld met het Nibud

Het is belangrijk om inzicht te hebben in je inkomsten en uitgaven. Weet jij hoeveel geld er binnenkomt en er uitgaat? Hoe houd je grip op je geld? En wat moet je doen met je financiën bij een belangrijke gebeurtenis in je leven? Het Nibud heeft handige informatie en tips bij dit soort vragen.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je praktische tips en geldweetjes van het Nibud. Daarnaast ontvang je 15% korting op fysieke producten zoals een tabbladenset of kasboek. 

DE GELDPLANNEN

Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. De Geldplannen geven je grip op geld. Zo zijn er Geldplannen voor als je financiële zorgen hebt, voor als je meer geld wilt overhouden, voor een goed pensioen etc. Als lid van de FNV heb je toegang tot deze online geldplannen.

Benieuwd welk geldplan het best in jouw situatie past? Beantwoord dan een paar vragen via deze website.

BEWUST UITGEVEN

Geld uitgeven gaat om keuzes maken. Als je bewust kiest en niet méér uitgeeft dan je van plan was of je kunt veroorloven, heb je des te meer plezier van jouw aankopen. De tips en informatie van het Nibud helpen je om slim te kiezen en om nieuwe gewoontes aan te leren waarmee geld besparen makkelijker wordt. Doe er je voordeel mee!

OVER HET NIBUD

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Al sinds 1979 onderzoekt het Nibud hoe mensen met geld omgaan en ondersteunt hen daarbij. Het voorkomen van geldproblemen is Nibud's doel. Zij doen, verzamelen en combineren onderzoek naar financieel gedrag en bestedingspatronen en vertalen deze naar bruikbare adviezen en toepassingen. 

Het Nibud richt zich daarbij vooral op consumenten, maar ook op professionals die werken bij de overheid en de financiële en maatschappelijke dienstverlening.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen (de FNV-korting wordt berekend over de originele verkoopprijs).
  • Het voordeel geldt niet op pakketten.
  • Het voordeel geldt niet op de verzendkosten.
  • Voor alle producten geldt: Zolang de voorraad strekt.