12% korting op alle thuiscursussen bij NHA (of met 1.000 euro STAP-subsidie)

NHA biedt de voordeligste thuiscursussen van Nederland. Je kunt kiezen uit 600 cursussen en opleidingen zoals Spaans, Boekhouden, Management, Programmeren, Excel, Nagelstyling, Thuiskapper, Lifecoach, Gewichtsconsulent, Fotografie en nog veel meer!

Jouw voordeel

Beroepsgerichte opleiding naar keuze tot € 1.000,- met stap-subsidie

Nieuw: het STAP-budget. Dit betekent dat je € 1.000,- subsidie kunt krijgen van de overheid om een opleiding te volgen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Iedereen in Nederland, tussen de 18 jaar en de AOW-leeftijd, mag dit jaar een opleiding volgen op kosten van de overheid. Zo draagt de overheid bij aan een goede inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

NHA is erkend opleider voor deze subsidie. Dit betekent dat je voor € 0,- eigen bijdrage, een opleiding mag volgen bij NHA, zolang deze arbeidsmarkt-relevant is. Bijvoorbeeld: Office, Lifecoach, Makelaar, Boekhouden, medisch Secretaresse enzovoort. Klik hier voor alle informatie over het STAP-budget.

12% korting op taalcursussen, hobbycursussen en vmbo-havo-vwo vakken

Kies je niet voor een beroepsgerichte opleiding met STAP-subsidie, maar voor een taalcursus, een hobbycursus of een vmbo-havo-vwo vak? Dan krijg je als lid van de FNV 12% korting op alle cursussen van NHA. Bijvoorbeeld: Engels, Frans, Duits, Kleding maken en ontwerpen, Tekenen en Schilderen, Gitaar spelen, VWO Wiskunde, HAVO Biologie enzovoort.

Starten kan elke dag van het jaar en met behulp van de privé docent bepaal jij je eigen studietempo. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier om te zien hoe je studeert bij NHA.Voor meer informatie kun je een gratis studiegids of proefles aanvragen of bellen met een studieadviseur via 077-306 70 00. Meer informatie over hoe het werkt lees je hier

Nieuwste cursussen

NHA is continu bezig om nieuwe cursussen te ontwikkelen. Hiermee blijft het aanbod aansluiten op de vraag en ontwikkelingen in de markt. Dit zijn de nieuwste cursussen die je nu bij NHA kan volgen:

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

OVER NHA

NHA is al 85 jaar één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen in Nederland. NHA biedt 600 studies aan die jij thuis kunt volgen. Via de digitale leeromgeving word je begeleid door jouw NHA privé docent. Ook stimuleert de motivatiecoach om de cursus succesvol af te ronden. Je kunt elke dag van het jaar starten en bent geen tijd kwijt met reizen. Deze moderne onderwijsmethode biedt veel flexibiliteit: Jij bepaalt je eigen studietempo!

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig op inschrijvingen tot en met 31 december 2023.
  • Het voordeel geldt alleen voor nieuw af te sluiten cursussen en opleidingen.
  • Het voordeel wordt niet achteraf verstrekt en is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. Je ontvangt wel het welkomstcadeau.
  • Het voordeel is niet geldig met STAP-subsidie.