20% korting bij Nature's Gift

Nature’s Gift is jouw winkel voor originele en duurzame cadeaus, met meer dan 300 cadeaus en uitjes in de natuur om uit te kiezen. Van biologische planten en heerlijke verzorgingsproducten tot lokaal voedsel uit boerderijwinkels, interieurartikelen of een leuk dagje uit in de natuur.

Jouw voordeel 

Als FNV-lid krijg je 20% korting op het gehele assortiment van Nature's Gift.

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met echt een bijzonder en duurzaam cadeau? Maak dan nu gebruik van de kortingscode en ontvang als lid van de FNV 20% korting op je aankoop bij Nature’s Gift.

Laat de ontvanger kiezen uit meer dan 300 originele en duurzame cadeaus. Allemaal prachtige merken met oog voor mens en planeet. Het perfecte cadeau als je echt impact wil creëren. Nature’s Gift is jouw favoriete adres voor leuke en verantwoorde geschenken. Bovendien worden de cadeaus leuk verpakt en volledig CO2 neutraal bij je thuisbezorgd!

Contact

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer weten over de producten en/of belevenissen van Nature's Gift? Neem dan contact op met de klantenservice via email: service@naturesgift.nl of bel naar: 026-3684200.

De klantenservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur!

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • De code kan ingewisseld worden op www.naturesgift.nl.
  • De korting is geldig op het hele assortiment.
  • De voucher is niet geldig in combinatie met andere codes, aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contanten.
  • Deze voucher is in te wisselen van 1 april t/m 30 april 2024.