Voordeel op groene stroom bij Greenchoice

Ook in 2024 slaan FNV en Greenchoice de handen ineen. Als FNV-lid bieden we verschillende vaste contracten met gunstige tarieven en een loyaliteitskorting. Jij hebt de touwtjes in handen, want we willen dat jouw energiekeuze perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Jouw voordeel

 • Als FNV-lid ontvang je € 75,- korting op een éénjarig contract, € 150,- korting op een tweejarig contract en € 200,- korting op een driejarig contract bij energie én gas.*
 • Je ontvangt 50% van de bovengenoemde korting bij een contract met alleen stroom of gas.
 • Als FNV-lid ontvang je extra korting op je vaste leveringskosten t.o.v. de contracten op de reguliere Greenchoice website.
  • Op de vaste kosten voor stroom ontvang je € 33,- korting op jaarbasis.
  • Op de vaste kosten voor gas ontvang je € 19,- korting op jaarbasis.

*Op dit moment is het als zonnepaneelhouder enkel mogelijk een éénjarig contract af te sluiten. Daarbij ontvang je dus € 75,- korting.

Bij Greenchoice zit je bewust goed!

Of je nu kiest voor één of twee jaar zekerheid met extra voordelen, of meteen wilt profiteren van de langdurige voordelen van een contract van drie jaar – de keuze is aan jou. We willen dat jouw energiekeuze perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Je zit goed bij Greenchoice omdat:

 • Je altijd kunt rekenen op 100% Nederlandse groene Windstroom en/of bosgecompenseerd gas.
 • Greenchoice in 2023 opnieuw verkozen is tot de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland, volgens MarketResponse.  
Klantenservice voor FNV-leden

Speciaal voor de leden van FNV die klant zijn bij Greenchoice bestaat er een servicelijn waar je terecht kunt met specifieke voordeelvragen rondom het FNV voordeel. De FNV-servicelijn bij Greenchoice is te bereiken via 010 - 309 04 44.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Uitzending van Radar over de Salderingsregeling

12-03-2024

Op maandagavond 11 maart ’24 was er in de uitzending van het televisieprogramma Radar aandacht voor de wijze waarop (o.a.) Greenchoice omgaat met de salderingsregeling. Zo blijkt dat er nog onduidelijkheid is over de exacte wijze waarop de salderingsregeling toegepast wordt / dient te worden.

Als reactie op deze uitzending heeft Greenchoice op haar eigen website een artikel geplaatst met meer informatie over de wijze waarop zij de salderingsregeling toepassen. Deze vind je hier.

Vanuit Ledenvoordeel FNV begrijpen we dat de uitzending van Radar vragen oproept en de reactie van Greenchoice voor onduidelijkheid kan zorgen en verdere vragen kan oproepen. Ook wij zijn daarom met Greenchoice in gesprek om te kijken hoe, of en zo ja, op welke wijze deze situatie verduidelijkt en verbeterd kan worden voor onze leden.

Ook volgen we de ontwikkelingen vanuit diverse instanties op de voet. Zodra er meer duidelijkheid gegeven kan worden over de situatie, zullen we dat ook op deze pagina vermelden. 

Energie van speciale FNV-Windmolens

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas voor een scherpe prijs. Greenchoice heeft speciaal voor FNV-leden vier grote windmolens gereserveerd in Nederland, namelijk in Hellegatsplein en naast het Hartelkanaal. Zo weet je precies waar jouw stroom vandaan komt.

 

Over de samenwerking tussen FNV en Greenchoice

Ook in 2024 bundelen FNV en Greenchoice opnieuw hun krachten. Speciaal voor FNV-leden bieden we exclusieve vaste contracten met voordelige tarieven en een loyaliteitskorting aan. Daarnaast hebben we diverse andere slimme producten om slimme stappen te zetten voor je woning, portemonnee en toekomst. Al meer dan 10.000 FNV-leden maken hier gebruik van. Samen maken we alles om ons heen, stap voor stap, een stukje vrolijker.

> Lees meer

Voorwaarden
 • Het voordeel is geldig tot en met 31 december 2024.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
 • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
 • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
 • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 - 309 04 44.