Voordeel op groene stroom bij Greenchoice

Greenchoice en FNV werken al ruim 10 jaar samen om Nederland te vergroenen. Daarom profiteer je als FNV-lid van een voordelig tarief voor groene stroom. Stap over naar Greenchoice, profiteer van exclusief ledenvoordeel en bespaar op je energiekosten.

Jouw voordeel

Speciaal voor alle FNV-leden heeft Greenchoice een aantrekkelijke actie! Als je vóór 31 december een warmtepomp en/of zonnepanelen aanschaft, ontvang je € 400,- korting op zonnepanelen en € 150,- korting op een warmtepomp. Vraag een aanbod aan.

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice groene stroom van speciale FNV-windmolens voor een voordelige prijs. Het gas van Greenchoice is altijd bosgecompenseerd gas. Dat betekent dat ze bos beschermen en nieuw bos aanplanten. Maar liefst 10m2 per klant per jaar. Verder biedt Greenchoice FNV-leden verschillende extra's. Afgelopen februari heeft Greenchoice bijvoorbeeld speciaal voor FNV-leden twee webinars gehouden over bespaarmogelijkheden. 

  • Groene stroom van de FNV-windmolens en bosgecompenseerd gas.
  • Een blijvend scherp tarief voor FNV-leden.
  • Al ruim 10.000 FNV-leden stapten over via het gezamenlijke aanbod. 


* Let op: In verband met de huidige situatie en de herstellende markt is het mogelijk dat het voordeel in sommige gevallen minimaal kan uitvallen. We zijn continue bezig dit te optimaliseren. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Energie van speciale FNV-Windmolens

Als FNV-lid krijg je bij Greenchoice 100% Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas voor een scherpe prijs. Greenchoice heeft speciaal voor FNV-leden vier grote windmolens gereserveerd in Nederland, namelijk in Hellegatsplein en naast het Hartelkanaal. Zo weet je precies waar jouw stroom vandaan komt.

 

Over Greenchoice en FNV

Greenchoice is niet zomaar een bedrijf. Het is een groene beweging. Waar iedereen zich bij kan aansluiten. Samen met de klanten brengen zij groene stroom al twintig jaar dichterbij. Hoe meer mensen meedoen. Hoe meer er bereikt kan worden. Daarom werken Greenchoice en FNV samen. De missie? De wereld vergroenen!

Greenchoice helpt bij het opwekken van stroom, het besparen van energie en is een van de grootste bosbeschermers ter wereld. Help ons de gezamenlijke missie volbrengen. Al 40.000 FNV-leden gingen je voor.

> Lees meer

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig tot en met 31 december 2023.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten. Deze tarieven worden jaarlijks door je regionale netbeheerder vastgesteld en zijn voor iedereen in de regio gelijk.
  • Greenchoice verzorgt de gehele overstap.
  • De betaling van de kosten vindt plaats per automatische incasso.
  • Het contract met Greenchoice wordt niet automatisch verlengd, FNV-leden dienen elke contractperiode opnieuw akkoord te gaan met de nieuwe tarieven. Dit kan via de e-mail met de nieuwe tarieven en voorwaarden die Greenchoice aan het eind van de contractperiode verstuurt of telefonisch via 010 – 478 23 26.