Kortlopend abonnement op een hobbytijdschrift voor € 10,-

Het voorjaar is weer aangebroken. Het ideale moment om je (buiten)hobby op te pakken. Vipmedia heeft allerlei interessante hobbytijdschriften boordevol inspiratie en tips voor jouw hobby. Dit voorjaar sluit je een kortlopend abonnement af voor slechts € 10,-. Je kunt o.a. kiezen uit Tuinseizoen, Wetenschap in beeld en Historia.

Jouw voordeel

Als FNV-lid sluit je nu een kortlopend abonnement af voor slechts € 10,-! Hieronder vind je een overzicht van de abonnementen waar je uit kunt kiezen:

Wil je meer informatie over de abonnementen, de tijdschriften of over het bestellen? Neem dan contact op met Vipmedia door te bellen naar 076 530 17 17 of te mailen naar info@vipmedia.nl. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Over de verschillende titels

 • Tuinseizoen: Ben je een echte tuinliefhebber? Tuinseizoen staat boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. 
 • Landidee: LandIdee staat boordevol tips en ideeën voor iedereen die wil genieten van het binnen -en buitenleven. Elk nummer is geïnspireerd op een seizoen en besteedt veel aandacht aan natuur, feelgood, cultureel erfgoed, tuinieren, koken, interieur en gezondheid.
 • De Tuin op Tafel: In het magazine De Tuin op Tafel lees je alles over moestuinieren. Met tips en tricks over groente, fruit en kruiden, bezoeken aan moestuinvrienden, antwoord op al je moestuinvragen en heel veel recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden.
 • Scandinavian Living: Volg de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Echt op z'n Scandinavisch: het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek. Neem een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en ontdek de nieuwste design objecten en mondiale trends.
 • Wetenschap in Beeld: Wil je de wereld om je heen te begrijpen - en worden vermaakt en uitgedaagd? Wil je frontline nieuws van fascinerende onderzoekers - en tegelijkertijd spannende verhalen lezen? Dan is Wetenschap in Beeld iets voor jou
 • Historia: Je beleeft de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet van spannende en boeiende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen.
 • Happy Handmade Living: Een magazine voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Het magazine inspireert de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten, met bijvoorbeeld een gehaakt vest of creatieve diy’s voor in huis. Verder inspirerende interieurs, zonnige reistips en heerlijke recepten.
 • Paleo: Lees hoe eenvoudig en lekker het is om Paleo proof te eten. In ruim 100 pagina's geeft het magazine tips, nieuwtjes, een weekmenu, de basics van Paleo en natuurlijk heel veel recepten, die zijn ingedeeld naar ontbijt, lunch, tussendoortjes, kids, diner en toetjes.
 • Duiken: Ontdek de mooiste duikbestemmingen ver weg én dichtbij, het laatste nieuws over duikmateriaal en duik mee in de medische achtergrond van de duiksport. Ontdek hoe mooi duiken in eigen land is en leer hoe jij meer kunt halen uit je onderwatercamera met de reviews en tips & tricks van onze topfotografen.
 • Hart voor Dieren: Geniet van prachtige dierenfoto's, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.
 • V-Gan:"V'GAN Lifestyle Magazine staat vol recepten, tips van experts, hotspots, informatie en inspirerende projecten op het gebied van een vegan lifestyle. Het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in plantaardig eten, voor elke dag of gewoon eens voor een keertje.

   

Voorwaarden
 • Het voordeel is geldig van 1 maart t/m 31 mei 2020.
 • Het voordeel is verkrijgbaar via de speciale actiepagina.
 • De abonnementen lopen automatisch af.
 • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Het voordeel is niet inwisselbaar voor contanten.