Voor €19,95 naar jouw favoriete sauna!

Ontsnap aan de hectiek van alledag en kom volledig tot rust tijdens een dag wellness. Bij de meer dan 20 wellnessresorts van Select Wellness Group ben je aan het juiste adres! Elke locatie heeft een eigen origineel (lokaal) karakter, een rustige sfeer en biedt bijzondere wellness faciliteiten.

Jouw voordeel

Ontvang als FNV-lid nu maar liefst 35% korting op een wellness entreebewijs t.w.v. €30,75 en kies uit meer dan 20 wellnesslocaties aangesloten bij Select Wellness Group. Je betaalt slechts €19,95 voor een dag wellness!

Tijdens jouw wellnessdag kun je vrij gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten incl. luxe doucheproducten en verzorgend scrubzout. Ben je nog niet bekend bij de locatie? Geen probleem! De medewerkers van de locatie wijzen je tijdens een korte rondleiding de weg.

Heb je interesse in een echte wellnessbeleving? Ervaar een opgieting ookwel aufguss genoemd. Je mag gratis deelnemen aan de reguliere opgietingen.

Log in op Ledenvoordeel FNV om de kortingscode te zien. Mocht je vragen hebben over één van de locaties of over het bestellen van je entreebewijzen, neem dan contact op met de klantenservice van Select Wellness Group. Dat kan door te bellen naar 015-3101332 of een mail te sturen naar info@selectwellness.nl

Let op: in verband met het coronavirus zijn de wellnesslocaties op dit moment gesloten. Wel is het natuurlijk mogelijk om een entreebewijs te kopen en deze op een later moment te verzilveren bij één van de wellnesslocaties. De entreebewijzen zijn geldig tot 6 maanden na datum van uitgifte. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Over Select Wellness Group

Elke locatie heeft een eigen origineel (lokaal) karakter, een rustige sfeer en biedt bijzondere wellness faciliteiten. Ontdek de Scandinavische schommelsauna, de Finse Boomgaardsauna of de nieuwe Aquariumsauna waar je je werkelijk ín de oceaan waant. Wist je dat er een panoramasauna in Nederland is waar je op 15 meter hoogte geniet van spectaculair uitzicht over de landerijen? Niet te vergeten alle mooie baden, luxe hottubs en jacuzzi’s variërend per wellnessresort.
 
De 22 locaties zijn zorgvuldig geselecteerd. Het zijn de juiste locaties voor een écht dagje ontspannen. Je mag rekenen op een gastvrij ontvangst en goede service met oog voor jou als persoon. Geniet zorgeloos van jouw wellnessdag!  

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 maart t/m 31 mei 2020.
  • Het entreebewijs is geldig tot zes maanden na datum van uitgifte. 
  • Reserveren is noodzakelijk.
  • Het entreebewijs dient in een keer te worden besteed.
  • Het voordeel is verkrijgbaar via de speciale actiepagina.
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar voor contanten.