€ 1,50 per maand extra korting op mobiele abonnementen

Verloopt je mobiel abonnement binnenkort? Stap over of verleng je abonnement via UnitedConsumers en ontvang korting op een Sim Only of een abonnement met toestel van KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Ben. Bovenop de unieke UnitedConsumers korting ontvang je als FNV-lid een extra korting.

JOUW VOORDEEL

Bij UnitedConsumers ontvang je iedere maand korting op abonnementen van de bekende providers. Of je nu kiest voor een Sim Only of abonnement met toestel, er is altijd een abonnement wat bij jou past. 

Als FNV-lid ontvang jij, bovenop de UnitedConsumers korting, het eerste jaar € 1,50 per maand extra korting! Via deze link kun je voorbeelden van verschillende abonnementen en de opbouw van de korting bekijken. 

 

Let op: de korting wordt niet direct verrekend met de abonnementsprijs, maar ontvang je in jouw online bespaartegoed bij UnitedConsumers. Je kunt je bespaartegoed op ieder gewenst moment laten storten op je bankrekening.

Ben je al klant bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 of Ben?
Je kunt vaak vanaf 4 maanden voor de einddatum je contract verlengen of overstappen.

Heb je verder nog vragen? De klantenservice van UnitedConsumers helpt je graag verder. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 0403900 of stuur een mail naar mobiel@unitedconsumers.com.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Over United Consumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt ruim 500.000 consumenten korting op de vaste lasten, waaronder telecom. Bij UnitedConsumers krijg je korting op abonnementen van de bekende providers KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Ben. Met een breed assortiment is er altijd een abonnement wat bij jou past! Je krijgt direct een helder overzicht van de korting en totaal prijs.

Voorwaarden
  • Je kunt t/m 31 december 2020 een Sim Only of abonnement met toestel met FNV-korting afsluiten bij UnitedConsumers.
  • Vanaf het moment dat jouw abonnement ingaat wordt de UnitedConsumers korting en FNV-korting maandelijks in jouw persoonlijke bespaartegoed van UnitedConsumers gestort.
  • Het voordeel geldt alleen voor 1-jarige en 2-jarige abonnementen.
  • Het voordeel is geldig voor nieuwe abonnementen en verlengingen van abonnementen.
  • Indien je een mobiel abonnement afsluit via UnitedConsumers ga je automatisch ook een overeenkomst aan met de door jou gekozen provider.