€ 30,- korting op een veilige sleutelkluis

Wil jij op een veilige manier toegang verlenen aan mensen, zonder de sleutel af te geven? Bijvoorbeeld aan een thuiszorghulp of familieleden? Kies dan voor Puck Keysafe: de enige SKG-gekeurde sleutelkluis met cijfercombinatie die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je nu € 30,- korting op de Puck SKG-gekeurde sleutelkluis en kortingen op accessoires. Hiermee kost de Puck SKG** Sleutelkluis voor FNV-leden nog maar € 149,- in plaats van € 179,-.

Puck wordt normaal met meegeleverde ankers in de muur bevestigd. Wil je niet boren, of mag dat niet van een woningcorporatie? Dan heeft Puck een speciale bevestigingsbeugel die tussen de deur en het kozijn gemonteerd wordt (zie afbeelding beneden). Deze Puck montagebeugel bestel je nu voor € 24,95 in plaats van € 39,95.

Wil je helemaal niet zelf monteren? Puck biedt ook een installatieservice aan, zodat je nergens meer aan hoeft te denken. De kosten voor de installatie (incl. voorrijdkosten) bedragen voor FNV-leden € 75,- in plaas van € 99,-.

Heb je vragen over de Puck Sleutelkluis? Neem dan contact op met Puck door te bellen naar 0342 405050 of te mailen naar sales@debeer-innovations.com.

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 december 2019 t/m 29 februari 2020.
  • Het voordeel is verkrijgbaar middels een kortingscode.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar en niet inwisselbaar tegen contanten.