20% korting op een Nut 3 sleutelvinder

Verspil nooit meer tijd aan het zoeken van je sleutels met de Nut 3 keyfinder. Dankzij de koppeling met de vernuftige gratis smartphone app vind je met een simpele druk op de knop overal je sleutels snel terug.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je bij Nuttracker.nl nu een exclusieve korting van € 5,- op een witte Nut 3 sleutelvinder. Zo betaal je voor deze Nuttracker slechts € 19,95 in plaats van € 24,95. Met de Nut 3 sleutelvinder aan je sleutelbos kan je via jouw smartphone gemakkelijk achterhalen waar jouw sleutelbos is.

Wil je meer informatie over de Nut 3 sleutelvinder? Kijk op de website van Nuttracker voor meer informatie. Heb je een andere vraag? Dan kan je contact opnemen met Nuttracker door een mail te sturen naar info@nuttracker.nl met in het onderwerp 'FNV kortingsactie'.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Over Nuttracker

Nuttracker.nl is expert op het gebied van sleutelvinders. Door continue verbeteringen, nieuwe technologieën en feedback van gebruikers bieden zij hun klanten al jaren sleutelvinders van hoge kwaliteit. Zo helpen zij hun klanten een hoop ergenissen en verspilde tijd aan het zoeken van sleutels te besparen.

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 november t/m 30 november 2019. 
  • Het voordeel is verkrijgbaar middels een kortingscode.
  • De levertijd bedraagt ongeveer 2-3 werkdagen.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar tegen contanten.
  • Het voordeel is beschikbaar zolang de voorraad strekt.