Werf nieuwe leden voor de FNV en win een mooie prijs!

Wil jij dat jouw collega, vriend of familielid ook profiteert van Ledenvoordeel FNV? Of van de vele andere voordelen van het FNV-lidmaatschap? Nodig hem of haar dan vrijblijvend uit om ook lid te worden en maak kans op een avontuurlijk stadsspel voor maximaal zes personen van City Game.

Samen staan we sterk

Wil jij ook bijdragen aan een grotere, sterkere FNV? Met meer invloed op jouw werkvloer, in jouw sector en in Den Haag? En ken jij toevallig collega’s, vrienden of familie die baat kunnen hebben bij een lidmaatschap? Doe dan mee met de actie Lid-Werft-Lid en nodig ze uit om ook lid van de FNV te worden. Want samen staan we sterker! 

Hoe werkt het?

Het enige wat jij hoeft te doen is dit formulier invullen met jouw gegevens en het e-mailadres van degene die jij lid wil maken van de FNV. Zodra de ander zijn/haar lidmaatschap bevestigt, doe je automatisch mee aan de winactie. Je maakt dan kans om een avontuurlijk stadsspel voor zes personen van City Game te winnen, als bedankje voor jouw actieve inzet voor een grotere en sterkere FNV! 

Wil jij direct iemand uitnodigen? Kijk hier voor meer informatie of nodig direct iemand uit om lid te worden!

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails