20% korting op Buvanha reishanddoeken

Buvanha produceert revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. Deze handdoeken combineren functionaliteit met comfort, met eigenschappen zoals compact, zandvrij, sneldrogend en comfortabel afdrogen. Verkrijgbaar in 30 unieke designs, geïnspireerd door diverse adembenemende bestemmingen.

Jouw voordeel 

Als FNV-lid ontvang je een exclusieve korting van 20% op alle Buvanha reishanddoeken.

Of je nu op vakantie gaat en ruimte wilt besparen in je koffer, of gewoon wilt schitteren aan het zwembad of strand: maak nu gebruik van de kortingscode en ontvang als lid van de FNV 20% korting op je aankoop bij Buvanha.

Tip: Buvanha reishanddoeken zijn ook een geliefd cadeau!

Over Buvanha

Vanuit een passie en liefde voor reizen startte Buvanha, ervan overtuigd dat er een beter alternatief was voor de standaard microvezel handdoek of een normale handdoek tijdens reizen. Na anderhalf jaar ontwikkeling hebben zij de ultieme reishanddoek gecreëerd: functioneel, duurzaam en stijlvol. Perfect voor reizen, of het nu naar een Nederlandse camping is of een verre reis naar Thailand!

Contact

Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer weten over de reishanddoeken van Buvanha? Aarzel dan niet om contact met hun op te nemen. Zij staan klaar om je te assisteren en om ervoor te zorgen dat jouw vragen beantwoord worden. Je kan contact opnemen met de klantenservice via: info@buvanha.nl en zij helpen jou zo spoedig mogelijk!

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is te gebruiken van 1 mei t/m 31 mei 2024.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten. 
  • De code kan ingewisseld worden op Buvanha.nl.
  • Het voordeel is geldig op het hele assortiment.
  • Het voordeel is een keer te gebruiken per klant.
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere codes, aanbiedingen en kan niet worden ingewisseld tegen contanten.