15% korting op jouw nieuwe favoriete kunstwerk

Op zoek naar het perfecte kunstwerk? Werk aan de Muur biedt op maat gemaakte kunstwerken aan, passend bij jouw interieur. Ieder werk is verkrijgbaar in alle formaten en op diverse materialen van museumkwaliteit. Ontdek de uitgebreide collectie, gemaakt door kunstenaars uit heel Europa.

Jouw voordeel

Als lid van de FNV ontvang je 15% korting op de gehele collectie.

Bij Werk aan de Muur vind je een continu groeiende collectie werken, gecreëerd door kunstenaars uit heel Europa. Al hun werken zijn beschikbaar in ieder formaat en verschillende hoogwaardige materialen. Van haarscherpe fotoprints tot wandvullend behang - de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Werk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan zijn of haar werken aanbieden. Hierdoor heeft Werk aan de Muur een zeer uitgebreide collectie van uiteenlopende werken. Van minimalistische natuurfoto's tot kleurrijke pop-art collages. Ze zijn doorlopend op zoek naar nieuwe, getalenteerde creatieven om onze collectie uit te breiden. Bij ieder werk vind je meer info van de maker. Dit maakt je favoriete kunstwerk nog persoonlijker! De beeldmakers zitten niet stil en vernieuwen continu hun aanbod.

Bij Werk aan de Muur geen massaproductie en voorraden, maar op maat gemaakte kunstwerken. Zo kies jij de ideale uitvoering die past bij jouw interieur en budget. Hierdoor kan jouw werk met focus en passie geproduceerd worden, wat resulteert in kunst van de hoogste kwaliteit. Dit maakt ook dat Werk aan de Muur op een duurzame en verantwoordelijke manier onderneemt.

Contact

Twijfel je over wat het juiste materiaal voor je is? Ga je voor aluminium dibond of ArtFrame? En hoe ziet dit er dan in het echt uit? Of toch maar canvas? Met of zonder baklijst? Kortom, heb je vragen, aarzel dan niet om contact met Werk aan de Muur op te nemen.

Emailadres: info@werkaandemuur.nl

E-mail Werk aan de Muur gerust met je wensen, vragen en meer. Heb je vragen over een bestelling? Vermeld dan altijd je bestelnummer zodat ze je sneller kunnen helpen.

Telefoonnummer: 023 205 22 44

Bel Werk aan de Muur voor vragen, spoedopdrachten en meer. Bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren (9-17 uur).

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
  • Cadeaubonnen en het tafelboek zijn uitgesloten van deze actie