Het Studentaanhuis abonnement een jaar lang voor slechts € 7,75

Computerproblemen? Studentaanhuis helpt! Als FNV-lid profiteer je een jaar lang van maar liefst 50% korting op een abonnement van Studentaanhuis. Je betaalt voor het eerste jaar slechts € 7,75 in plaats van € 15,50.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je voor het eerste jaar 50% korting op het standaard abonnement van Studentaanhuis. Met dit abonnement profiteer je van een gereduceerd tarief op de support aan huis en op afstand. Je betaalt voor het jaarabonnement geen € 15,50, maar slechts € 7,75. 

Het abonnement

Als abonnee ontvang je korting op de services aan huis en op afstand. Daarnaast krijg je door het jaar heen verschillende voordelen en kan je meedoen met verschillende winacties. Als abonnee krijg je ook een persoonlijke mijn-omgeving en geniet je van voordelen bij de partners van Studentaanhuis. Tot slot houdt Studentaanhuis je op de hoogte van relevante zaken en zorgen ze dat je altijd up-to-date bent van de digitale ontwikkelingen die belangrijk kunnen zijn voor jou.

Over Studentaanhuis

Studentaanhuis is al 15 jaar de dienstverlener van Nederland voor iedereen die vragen heeft over of problemen heeft met zijn digitale apparaten thuis. De groep van meer dan 1.000 goed opgeleide IT-studenten, helpt iedereen in Nederland aan huis of via de remote service ‘Hulp op afstand’. Al meer dan 80.000 klanten hebben een onafhankelijke klantreview over de support van de studenten gegeven. Gemiddeld krijgt Studentaanhuis hiervoor een 9.

Naast de hulp bij digitale problemen, biedt Studentaanhuis ook een aantal oplossingen waarmee problemen voorkomen kunnen worden. Zo hebben ze vijf verschillende APK’s. Met deze check’s speurt Studentaanhuis mogelijke aankomende problemen op en verhelpen deze voordat dit echte problemen worden. Daarnaast biedt Studentaanhuis een online back-up oplossing, waar je al je foto’s en andere belangrijke bestanden van je verschillende apparaten op één plek veilig en goed kunt opslaan.

De IT-studenten die bij Studentaanhuis in dienst zijn, werken in de regio waar zij wonen of studeren. Zij komen in de regel dan ook op de fiets naar je toe. Goed voor het milieu, hun conditie en je portemonnee. Wij rekenen dan ook geen voorrijkosten, maar voorfietskosten.  

Contact

Voor vragen over de diensten van Studentaanhuis of het abonnement kun je de klantenservice van Studentaanhuis bereiken. Ze zijn bereikbaar op 088 2200 200 (de openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur). Het is ook mogelijk om online een afspraak aan te vragen via de website

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 september 2023 t/m 30 november 2023.
  • Het voordeel is alleen geldig voor het eerste jaar van het abonnement. 
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.