Wereldsterren schitteren bij het Great Christmas Circus

Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij de tweede editie van het Great Christmas Circus tijdens de kerstvakantie. In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet!

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je 50% korting op tickets voor alle shows van zaterdag 16 december 2023 t/m 7 januari 2024.

Het Great Christmas Circus behoort tot de grootste familieshows in Nederland tijdens de kerstvakantie. De eerste editie vond plaats in 2022 en trok bijna 20.000 bezoekers. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Opnieuw komen de meest bijzondere artiesten tijdens de kerstvakantie naar Nederland. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy en Parijs. Het resultaat is opnieuw een programma dat tot de wereldtop behoort.

In de twee uur durende show ziet het publiek dit keer bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.

Comfort

Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great Christmas Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. Het volledige tentencomplex is bovendien in kerstsfeer gedecoreerd en het bezoekerscomfort is optimaal. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great Christmas Circus.

De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.

Locatie: Theatertent op P5 van De Bazaar in Beverwijk
Voor navigatie: Parallelweg 51 – Beverwijk

Contact

Voor vragen over de voorstelling of je bestelde tickets kun je contact opnemen met de klantenservice van Great Christmas Circus, via info@greatchristmascircus.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Great Christmas Circus. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 september 2023 t/m 30 november 2023.
  • Het voordeel is geldig op tickets voor alle shows van 16 december 2023 t/m 7 januari 2024.
  • Het voordeel is geldig zolang er tickets beschikbaar zijn. 
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.