15% korting op waterflessen, lunchboxen en foodwaste bij Ecomondo!

Minder plastic of food waste? Bestel hier voordelig je waterfles, koffiebeker of lunchbox. Hiermee kun je een hoop plastic bekers, zakjes en flesjes besparen! Maak daarnaast kennis met RotPot, Kromkommer en Dutch Harvest!

Jouw voordeel

Als FNV-lid krijg je deze maand 15% korting* op herbruikbare waterflessen, koffiebekers, lunchboxen en de producten van RotPot, Kromkommer en Dutch Harvest!

Bij Ecomondo vind je een groot assortiment herbruikbare waterflessen koffiebekers, lunchboxen en andere producten om minder plastic te gebruiken. Kies o.a. uit de flessen van Dopper, 24Bottles en Klean Kanteen. Herbruikbare bekers zijn er van KeepCup, Ecoffeee Cup en de rCUP; de eerste circulaire koffiebeker die je koffie ook nog eens warm houdt en lekvrij is.

Gezonder eten en voedselverspilling tegengaan? Maak zelf de lekkerste zuurkool en kimchi met de RotPot of kies voor Kromkommer soep, gemaakt van groenten die te klein, te dik of te groot waren voor de supermarkt. (maximaal 6 soepjes per bestelling). Ooit van Hennepthee gehoord? Dutch Harvest maakt 4 heerlijke biologische theemelanges op basis van in Nederland geteelde hennep. Alle producten zijn ook leuk als duurzaam cadeau!

* m.u.v. reeds afgeprijsde producten

Deze en meer duuzame producten vind je op Ecomondo.nl, één van Nederlands grootste Eco en Zero Waste webshops.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 september t/m 30 september 2019.
  • Het voordeel is verkrijgbaar via de speciale actiepagina.
  • Maximaal 6 Kromkommer soepen per bestelling.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties.
  • Het voordeel geldt niet op reeds afgeprijsde producten.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar tegen contanten.