Sportief voordeel: tot 20% korting bij Basic-Fit

Lekker fit de winter in? Ga sporten bij Basic-Fit. Zij willen je graag thuis laten voelen in hun clubs en zorgen dat je alles om je heen hebt voor een goede training. De clubs zijn ruim opgezet, goed doordacht en voorzien van de nieuwste apparaten en materialen.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je nu tot 20% korting op een sportabonnement. Je hebt keuze uit twee verschillende abonnementen:

  • Voor een abonnement (inclusief virtuele groepslessen) betaal je als FNV-lid € 17,30 per maand in plaats van € 19,99 per vier weken. 
  • Voor een abonnement (inclusief virtuele groepslessen) met live groepslessen betaal je als FNV-lid € 23,30 per maand in plaats van € 24,99 per vier weken. 

Met beide abonnementen kan je onbeperkt sporten. Bovenop de korting ontvang je als FNV-leden voor aanvang van het jaarabonnement één maand gratis sporten en betaal je geen inschrijfkosten. Extra handig: je kan de sportpas delen met het hele gezin (niet gelijktijdig) én deze is geldig in alle vestigingen van Basic-Fit.

Voor vragen over het abonnement kan je contact opnemen met High Five Fitness Network. Kijk voor meer informatie op de speciale actiewebsite, achter de roze inschrijf button.

Heb je al een abonnement bij Basic-Fit?

Stuur dan een mail naar fitnessnetwork@highfive.fit met jouw naam, adres, woonplaats en het nummer van je Basic-Fit sportpas. Zij zullen dan jouw huidige lidmaatschap per einde van de maand opzeggen, zodat je een nieuw abonnement kunt afsluiten met korting. Hierover zal High Five Fitness Network je verder informeren zodra de opzegging is geregeld. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel (inschrijfperiode) is geldig van 1 september t/m 30 november 2019.
  • Het voordeel is verkrijgbaar via de speciale pagina van High Five Fitness Network.
  • Heb je al een abonnement en wil je deze stopzetten om van de actie gebruik te maken? Stuur dan een mail met jouw pasnummer en NAW-gegevens naar fitnessnetwork@highfive.fit.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar en niet inwisselbaar tegen contanten.