Gratis op zomerkamp

Een week lang allerlei leuke activiteiten voor kinderen met leeftijdsgenoten zoals buitensport, nachtspel, disco, kampvuur en nog veel meer. Een week vol gezelligheid en nieuwe vrienden. En dat ook nog eens gratis! Schrijf je (klein)kind snel in voor het Zomerkamp FNV 2023.

Jouw voordeel

Het Zomerkamp FNV is gratis voor kinderen of kleinkinderen van FNV-leden. FNV vraagt een vrijwillige eigen bijdrage van € 100,- om mee te doen aan het kamp, maar (groot)ouders die niet goed rond kunnen komen betalen helemaal niets. Je bepaalt zelf óf en hoeveel je wilt betalen.

Het zomerkamp FNV 2023 vindt plaats van maandag 31 juli t/m zaterdag 5 augustus en is voor kinderen die geboren zijn in 2009, 2010 of 2011. De kinderen worden met een bus opgehaald vanaf verschillende stations in Nederland en naar Vierhouten (Paasheuvelgroep) gebracht. Tijdens de week zijn er honderd getrainde vrijwilligers om de kinderen een fantastische tijd te geven. Zomerkamp FNV organiseert een betrouwbaar en kwalitatief zomerkamp en continueert het Keurmerk Kindervakanties. Een betrouwbare bond biedt een betrouwbaar kamp aan.

Enthousiast geworden? Schrijf je (klein)kind dan snel in. Want, vol is vol!

Ga naar de website voor meer informatie of om je (klein)kind in te schrijven. Bij verdere vragen over het zomerkamp FNV 2023 of het aanmelden kan je per mail contact opnemen met de organisatie via info@zomerkampfnv.nl

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Waarom organiseert FNV een Zomerkamp?

Een zomerkamp is helaas niet voor iedereen betaalbaar, terwijl zomerkampen juist belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Deelnemers leren op kamp samenwerken en andere deelnemers kennen. Omdat deelnemers uit het hele land komen leren zij mensen kennen die ze normaal waarschijnlijk nooit zouden zijn tegengekomen. De kwaliteit is het organiseren van een betaalbaar zomerkamp voor kinderen van FNV-leden.

Kind aanmelden?

Aanmelden voor het Zomerkamp FNV kan via het aanmeldformulier op deze site. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Na controle van de gegevens wordt de aanmelding bevestigd. Het is belangrijk dat de aanmelding zo volledig mogelijk wordt ingevuld, inclusief een kopie van een legitimatiebewijs of zorgpas en eventuele medische informatie en dieetwensen. 

Een aantal dagen voor het zomerkamp worden een informatieboekje en de bagagelabels toegestuurd. Aan ouders met voldoende draagkracht wordt een vrijwillige eigen bijdrage van €100,- gevraagd. Je kunt zelf bepalen óf en hoeveel je wilt betalen.