ZO kan het ook!... Schoonmaken zonder de planeet om zeep te helpen.

Een schoon huis op een duurzame en voordelige manier. Dat wil toch iedereen? Als FNV-lid ontvang je voordeel op ZO. ZO is een duurzaam schoonmaakmerk met een droom: een schone omgeving zonder de planeet om zeep te helpen. Daarom maken ze duurzaam schoonmaakconcentraat met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je 15% korting op startpakketten en 25% korting op de houders van ZO. 

ZO is gebruiksvriendelijk, makkelijk te gebruiken en duurzaam. De grondstoffen voor de schoonmaakmiddelen en zepen komen voor in de natuur, waardoor het natuurlijk afbreekbaar is. Verder mix je de reinigers zelf met water. Hierdoor wordt er geen onnodig water vervoert. Mix it. Spray it. Wipe it. Naast handzeep en een afwasmiddel voor handmatig afwassen hebben ze voor elke ruimte een passende reiniger. 

Schone handen en een schone vaat

Voor het wassen van de handen heeft ZO een duurzame handzeep ontwikkeld waar je geen verspilling hebt van zeep, water en je handen fijn kunt wassen. Voor het handmatig afwassen van de kleine vaat zoals je koffiekopje, de grillplaat van het tosti apparaat of andere dingen die je snel even wilt afwassen, hebben ze ZO afwas schoon ontwikkeld.

Contact

Voor specifieke vragen over de producten of het assortiment van ZO kan je contact opnemen met de klantenservice van ZO. ZO is telefonisch bereikbaar op 085 303 4204. ZO is per e-mail te bereiken via info@zoschoon.nl. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 maart t/m 31 maart 2023.
  • Het voordeel is niet geldig op verzendkosten.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.