Bespaar dubbel op jouw printkosten!

Bij Inktweb.nl ben je aan het goede adres als je inktcartridges en toners nodig hebt voor jouw printer. Exclusief als FNV-lid geniet je 20% korting op FLWR, het premium alternatief op originele inktcartridges, labels en toners.

Jouw voordeel

Als FNV-lid bespaar je 20% extra op het gehele assortiment van het merk FLWR. Naast de voordelige inktcartridges en toners, heeft FLWR ook nog een assortiment aan andere printerbenodigdheden, zoals labels en fotopapier.

Met het premium alternatief assortiment inktcartridges, toners en labels van Inktweb.nl, ben je verzekerd van de 3 beloftes van Inktweb:

  • Best getest: Inktweb.nl is al jaren actief op zoek naar de beste producten in het printdomein om besparing te realiseren bij haar gebruikers. Hierbij wordt er gekeken naar kwaliteit, continuïteit en compatibiliteit.
  • Bespaar 35% tot 80%: originele merken in het printerdomein compenseren vaak hun lage aanschaffingskosten van de printer zelf met peperdure inktcartridges. De alternatieve producten van FLWR hebben deze compensatie niet. Hierdoor ligt de prijs altijd 20% tot 60% lager, en bespaar je nóg meer omdat de cartridges vaak beter gevuld zijn met inkt dan de originele variant.
  • 2 jaar garantie: op alle alternatieve producten van Inktweb.nl krijg je altijd 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum. Zo ben jij ervan verzekerd dat je altijd werkende cartridges hebt.
Contact

Heb je vragen, of plaats je liever de bestelling telefonisch? Neem dan contact op met de klantenservice. De klantenservice van Inktweb.nl is te bereiken op 072 - 56 75 055 of via info@inktweb.nl. Kijk voor meer informatie op de website

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 maart t/m 31 mei 2023.
  • Het voordeel is geldig op het FLWR-assortiment
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.