Slim energie besparen met veiligheid en comfort

Wil je met een gerust hart het huis uitgaan? Met de verschillende producten van Freelux kan je in en rondom de woning inbrekers te slim af zijn met automatisch verlichting, aanwezigheidssimulatie, schakeling bij zonsopgang en zonsondergang. Verder kan je vaste en stekkerbare lampen energiebesparend laten branden.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je voordeel op volgende producten van Freelux:

Verder ontvang je ook gratis verzendkosten bij een orderwaarde hoger dan € 75,-. 

Over Freelux

Freelux biedt praktische oplossingen voor je (led)verlichting gericht op inbraakpreventie, gemak en ook nog eens energiebesparend. De Freelux draadloze schemer- en astro-tijdschakelaars/dimmers bootsen een bewoond huis na, binnen en buiten 24/7 het hele jaar door. De slimme Freelux schakelaars en dimmers kunnen worden gebruikt voor vaste- en stekkerbare lampen. De oplossingen van Freelux zijn geschikt voor in het stopcontact en passend in de muurinbouwdozen door het een-op-een vervangen van bestaande lichtschakelaars of dimmers. 

Contact

Heb je vragen over de producten of het bestelproces? Neem dan contact op met de klantenservice van Freelux. De klantenservice van Freelux is telefonisch te bereiken op 059 4548 179 of via info@freelux.nl.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 maart t/m 31 mei 2023.
  • Gratis verzending bij een orderwaarde van € 75,- excl. BTW.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.