25% korting bij STOX Energy Socks

Ervaar zelf de voordelen van de compressie-sokken van STOX Energy Socks tijdens het sporten, wandelen, reizen of voor dagelijks gebruik. Ze zorgen voor een verbeterde doorbloeding en sneller herstel doordat er meer afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor ervaar je een fitter en vitaler gevoel.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je 25% korting op het gehele assortiment van STOX Energy Socks. STOX Energy Socks zijn geavanceerde sokken die de bloedcirculatie in de benen stimuleren en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor je je fitter en vitaler voelt. De STOX Energy Socks zijn te gebruiken tijdens het sporten, wandelen, reizen en voor dagelijks gebruik. 

Voor specifieke vragen over de producten of het assortiment van STOX Energy Sox kan je contact opnemen met de klantenservice. STOX Energy Socks is telefonisch bereikbaar op 020 260 0129. STOX Energy Socks is per e-mail te bereiken via support@stoxenergy.com. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 januari t/m 31 januari 2023.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.