Vergroot je kansen met een opvallend Curriculum Vitae (cv)!

CV Helpdesk helpt jou bij alles wat je nodig hebt om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Dit doen ze door het leveren van unieke en op maat gemaakte cv’s. Als FNV-lid profiteer je van kortingen die oplopen tot wel 50%.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je tot 50% korting op de diensten van CV Helpdesk. Solliciteren is vaak een nieuw en stressvol proces dat veel van werkzoekende vraagt. CV Helpdesk helpt jouw graag met het bouwen aan je persoonlijke merk. Op deze manier kan iedereen met vertrouwen solliciteren en zijn of haar droombaan vinden. 

Met creativiteit en expertise creëert CV Helpdesk professionele cv templates. Ze maken van je cv een mooi visitekaartje, waar je echt mee opvalt. Verder kunnen ze je ook helpen met het invullen of herschrijven van je cv. Hierdoor hoef je alleen te focussen op je sollicitatie. 

Het aanbod van CV Helpdesk is op te splitsen in twee opties. Ze bieden cv's aan die je op elk moment zelf kunt bewerken in Microsoft Word. Daarnaast ontwerpen ze ook cv's in hun eigen ontwerpprogramma. Deze ontvang je in Pdf-bestand en kan je niet zelf aanpassen achteraf. 

In het kort

Curriculum Vitae in Microsoft Word:

Curriculum Vitae in Pdf-bestand:

Heb je specifieke vragen of wil je liever persoonlijk door CV Helpdesk geholpen worden? Stuur dan een mail naar info@cvhelpdesk.nl en dan neemt CV Helpdesk zo snel mogelijk contact met je op. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Op het YouTube kanaal van CV Helpdesk staan verschillende videohandleidingen over het invullen van de CV templates. Bekijk de video's en maak een mooi en uniek cv.

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 januari t/m 28 februari 2023.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.