Alles voor in de keuken bij Kookexpert.nl

Houd je van uitgebreid koken of zet je liever een snelle hap op tafel? Kookexpert.nl heeft de keukenartikelen voor iedereen. Exclusief voor jou als FNV-lid biedt Kookexpert.nl 20% korting alle keukenartikelen. Het assortiment bestaat onder andere uit pannen, messen en servies van topmerken zoals Le Creuset, Fissler en WMF.

Jouw voordeel

Koken wordt leuker als je goede pannen hebt, je snijdt fijner met vlijmscherpe messen en wijn smaakt beter uit mooie glazen. Kies voor kwaliteit en profiteer van de tijdelijke korting op alles voor in de keuken van topmerken zoals Le Creuset, WMF, Schott Zwiesel en SMEG. Als FNV-lid ontvang jij 20% korting op alle producten van Kookexpert.nl

Kookexpert.nl is een online kookwinkel met een breed assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit andere pannen, kook- en bakgerei, keukenapparatuur, messen en keukentextiel. Je kan bij Kookexpert.nl terecht voor al je keukenartikelen om een feestmaal op tafel te zetten. 

Voor specifieke vragen over de producten of het assortiment van Kookexpert.nl kan je contact opnemen met de klantenservice van Kookexpert. Kookexpert.nl is telefonisch bereikbaar op 013 - 30 30 062 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 17:00 uur. Je kunt Kookexpert.nl per e-mail bereiken op klantenservice@etris.nl. De medewerkers van Kookexpert.nl staan je graag te woord. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 22 november 2022 t/m 31 december 2022.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.