20% korting op BONGO Belevenisbonnen

Als FNV-lid ontvang je nu 20% korting en gratis verzending op speciaal geselecteerde winter belevenissen van BONGO. Trakteer een dierbare of jezelf deze winter op een unieke belevenis dicht bij huis of ver weg: een weekendje weg, een luxueus diner, een dagje spa of een avontuurlijke activiteit.

Jouw voordeel

Profiteer nu van 20% korting en gratis verzending op speciaal geselecteerde winter belevenissen van BONGO.

Het beste cadeau? Dat is een cadeau om te beleven. Trakteer jezelf of een dierbare deze winter op een unieke belevenis dicht bij huis of ver weg: een weekendje weg, een luxueus diner, een dagje spa of een avontuurlijke activiteit. Bekijk de voor jou als FNV-lid speciaal geselecteerde winter belevenissen van Bongo via deze link

Over BONGO

BONGO is gedreven in het aanbieden van de mooie belevenissen. De kwaliteit van de producten en dienstverlening van BONGO staat hen nauw aan het hart. Het doel van BONGO is om ervoor te zorgen dat het cadeau dat je beleeft het beste cadeau is dat je schenkt en ontvangt.

Voor inhoudelijke vragen over de belevenissbonnen van BONGO of het bestelproces, kun je contact opnemen met de klantenservice van BONGO. BONGO is telefonisch bereikbaar op 010 - 288 05 50 van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Bongo is per e-mail bereikbaar via infoNL@smartbox-group.com. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.  

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 december 2022 t/m 28 februari 2023.
  • De kortingscode is alleen geldig op de geselecteerde producten op de BONGO landingspagina.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.