Bespaar op energiebesparende producten bij Bespaarbazaar

Gas en energie besparen wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor de natuur, maar ook voor jouw portemonnee. Bespaarbazaar heeft een groot assortiment aan duurzame producten die je dagelijkse leven duurzamer maken en die je ook nog eens snel terug verdient.

Jouw voordeel

Bij Bespaarbazaar krijg je als FNV-lid een exclusieve korting van 15% korting op het gehele assortiment*.

Bespaarbazaar helpt je om energie te besparen met handige producten waardoor je energierekening daalt. Het assortiment is erop gericht om een zo duurzaam, comfortabel en voordelig mogelijk (t)huis te maken. Bespaarbazaar selecteert producten en leveranciers op kwaliteit en duurzaamheid. Ze werken al jaren samen met bekende, veelal in Nederland gevestigde, leveranciers en merken op het gebied van energiebesparende producten. 

'Duurzaam doen begint bij jezelf' zeggen ze bij Bespaarbazaar. Ze maximaliseren het hergebruik van verpakkingsmateriaal, werken paperless en kiezen voor duurzame partners. Het verpakkingsmateriaal van Bespaarbazaar is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en tot 85% recyclebaar. Ze werken samen met Trees for all en planten bomen om een deel van onze CO2 uitstoot te compenseren.

Voor specifieke vragen over de producten of het assortiment van Bespaarbazaar kan je contact opnemen met de klantenservice van Bespaarbazaar. Bespaarbazaar is telefonisch bereikbaar op 088 027 8877 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Bespaarbazaar is per e-mail te bereiken via klantenservice@bespaarbazaar.nl. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord. 

*Met uitzondering van het merk Speedcomfort.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 december 2022 t/m 28 februari 2023.
  • De kortingscode is niet geldig op producten van het merk Speedcomfort. 
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.