50plusMatch - Gratis 7 dagen dating voor 50-plussers

Vind de liefde met dating! Rond kerst en in het nieuwe jaar biedt 50plusMatch 7 dagen gratis daten aan. Als FNV-lid krijg jij na deze 7 dagen gratis daten 3 of 6 maanden gratis bij een volledig lidmaatschap.

Jouw voordeel

Tijdens de donkere wintermaanden kun je met 50plusMatch gratis op zoek gaan naar vriendschap of een relatie. Als FNV-lid krijg je 7 dagen gratis daten en extra maanden gratis bij een volledig lidmaatschap van 3 of 6 maanden. Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers is de ambitie van 50plusMatch. Met 7 dagen gratis kun je gelijkgestemde mensen online ontmoeten.

50plusmatch.nl is een gerenommeerde datingsite voor singles boven de 50 jaar en wordt door 97% van de gebruikers aanbevolen. Alle profielen op de datingsite worden handmatig gecontroleerd en je bepaalt zelf wie je foto's kan zien. Meer informatie en succesverhalen vind je op de website.

Voor specifieke vragen over 50plusMatch kan je contact opnemen met de klantenservice van 50plusMatch. 50plusMatch is per e-mail bereikbaar op redactie@50plusmatch.nl. De medewerkers staan je graag te woord. 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

P.S. Ben je al lid van 50plusMatch en wil je als FNV-lid ook van de extra maanden gratis daten genieten? Dit kan. Stuur een mail naar redactie@50plusmatch.nl en vraag naar extra maanden gratis als FNV-lid.

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig vanaf 1 december 2022 t/m 28 februari 2023.
  • Het aanbod is geldig voor nieuwe leden op 50plusMatch.
  • 50plusMatch is alleen beschikbaar voor mensen boven de 50 jaar. 
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.