Sweet Heroes, create one, be one

Ken jij Nanu en Babu al? Deze leuke knuffelhelden van Sweet Heroes® kan je alles laten worden wat jij wilt. Met de meegeleverde stiften kleur je ze elke keer opnieuw in, want in de was worden deze poppetjes weer helemaal wit. Met de aankoop van deze poppetjes maak je bovendien heel veel helden blij. Hier én in Nepal.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang jij € 7,50 korting op een Sweet Heroes. Zo betaal je nog maar € 25,- per stuk (excl. verzendkosten) in plaats van € 32,50. Met een Sweet Heroes knuffel heb je ontelbare helden in één. Met de bijgeleverde stiften breng je Sweet Heroes tot leven en worden ze alles wat je wilt. In de wasmachine worden de knuffels keer op keer weer helemaal wit. Je kan hem dus zo vaak versieren als je zelf wilt. 

Wil je meer informatie over de poppen of hoe hiermee honderen Nepalese gezinnen aan een eerlijk inkomen worden gehelpen? Lees hieronder verder of kijk op de website van Sweet Heroes. Heb je vragen? Vul dan het contactformulier op de website in of bel naar 06 16 58 46 90.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Een aantal feiten:

 • Sweet Heroes© zijn gemaakt van GOTS katoen en zijn eco en fairtrade.
 • Sweet Heroes© zijn er in een meisjes- (Nanu) en een jongensvariant (Babu).
 • Sweet Heroes© hebben een CE-keurmerk en zijn veilig vanaf 0 jaar.
 • Sweet Heroes© stiften zijn gifvrij en extreem goed uitwasbaar. Er zitten 5 stuks in iedere verpakking.
 • Sweet Heroes© stiften zijn er al voor 2–jarigen. De stiften voor 3 jaar en ouder zijn navulbaar met water.
 • Sweet Heroes© zijn van zeer goede kwaliteit.
 • Sweet Heroes© zijn voorzien van een verpakking waarmee gespeeld kan worden (bedje en beddengoed).

Over Sweet Heroes©

De (eco-) vriendelijke Sweet Heroes© worden fairtrade gemaakt in Nepal. Elke verkochte Babu of Nanu maakt een Nepalees gezin blij met één dagloon. Ook aan de secundaire arbeidsvoorwaarden is gedacht. Zo wordt er op het atelier waar de witte helden worden gemaakt, ook gespaard voor ziektekosten, worden woon-werkkosten vergoed en is er dagelijks een lunch. Dit is uitzonderlijk in een land als Nepal.

De witte helden werden bedacht en ontworpen door Els Veltkamp in 2015. Het jaar waarin Nepal geteisterd werd door verschillende aardbevingen. Ze richtte Stichting My World op om een statement te maken. Want aan speelgoed mogen geen vuile handen zitten. En de speelgoedbranche is een van de meeste vervuilende industrieën ter wereld. Zowel wat het milieu betreft als waar het gaat om de arbeidsomstandigheden.

Voorwaarden
 • Het voordeel is geldig van 1 juni t/m 30 juni 2019.
 • Het voordeel is verkrijgbaar middels een kortingscode. 
 • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen en acties. 
 • Het voordeel is niet inwisselbaar tegen contanten en niet achteraf verkrijgbaar.