25% korting op gehoorbescherming van NOIZEZZ

Gehoorbeschadiging loop je sneller op dan je denkt. Of je nu motorrijdt, zwemt, of naar festivals gaat. Op je gehoor wil je zuinig zijn. Speciaal krijgen FNV-leden daarom 25% korting op universele gehoorbescherming van NOIZEZZ.

Jouw voordeel

Als FNV-lid krijg je nu 25% korting op universele gehoorbescherming van NOIZEZZ. NOIZEZZ staat voor het beschermen van mensen tegen gehoorschade en optimaal laten genieten van geluid. Zij doen dit met de ontwikkeling, productie en distributie van hun oorstukjes, gehoorbescherming en specials.

Heb je vragen over het de gehoorbescherming of oorstukjes van NOIZEZZ? Dan kun je het contactformulier op de website invullen van NOIZEZZ, of bellen naar 023 – 55 44 010.

Over NOIZEZZ

In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. Behoud van spraakverstaanbaarheid en kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming stonden hierbij centraal. NOIZEZZ ontwikkelde haar eigen geluidsfilters die in de gehoorbescherming wordt toegepast. Zowel de universele als op maat gemaakte gehoorbescherming zijn veilig en comfortabel te dragen. NOIZEZZ produceert de maatwerkproducten in haar eigen laboratorium in Hoofddorp.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 juli 2022 t/m 31 augustus 2022.
  • Het voordeel geldt voor alle PREMIUM gehoorbescherming en alle Plug&Play gehoorbescherming.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties.
  • Het voordeel is alleen te gebruiken op www.noizezz.eu.
  • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten.