Lekker lezen met 50% korting bij BookSpot

Lezen maakt mensen aantoonbaar gelukkiger. Daarom maakt BookSpot lezen voor iedereen leuk en betaalbaar. Voor FNV-leden is het deze zomer zelfs extra leuk: je krijgt namelijk 50% korting op een topselectie eBooks. Het aanbod wijzigt per maand, dus houd de website goed in de gaten.

Jouw voordeel

Als FNV-lid lees je deze zomer extra voordelig op je eReader, telefoon of tablet. Je ontvangt namelijk 50% korting op een mooie selectie eBooks, met o.a. boeken van Esther Verhoef, Herman Koch en Adriaan van Dis. In dit voordeel hebben we 15 titels geselecteerd waar je de hele periode korting op krijgt. Daarnaast is er per maand een wisselend aanbod met nog tien mooie titels. Benieuwd naar het huidige aanbod? Kijk dan op de website van BookSpot of klik hier voor een overzicht. 

Heb je vragen over het aanbod of over het bestellen? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van BookSpot via de chat op hun website, door te appen naar 06 12314470, te bellen naar 030 890 9000 of het contactformulier in te vullen op hun website.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 juni t/m 30 augustus 2019.
  • Het voordeel is verkrijgbaar via de speciale landingspagina i.c.m. een kortingscode.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar tegen contanten.