30% korting op de entreeprijs van Batavialand

Stap in de wereld van Batavialand en ontdek het maritiem verleden van Nederland. Als FNV-lid krijg je 30% korting op de entreeprijs.

Jouw Voordeel

Een leuk dagje weg met het hele gezin? Ga op avontuur in Batavialand! Als FNV-lid ontvang je 30% korting op het kassaticket dat toegang biedt tot de werf, het VOC-schip en het museum van Batavialand. Volwassenen betalen € 11,20 in plaats van € 16,-. Kindertickets kosten € 5,95 in plaats van € 8,50.

Batavialand

Wat Nederland uniek maakt? We leven al eeuwenlang aan het water, onder de zeespiegel en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. We kennen de oerkrachten van de zee, bedwingen hem om ons land te beschermen en weten als geen ander schepen te bouwen die oceanen kunnen bevaren.

Batavialand is dé plek in Nederland waar je voelt hoe we door de eeuwen heen samenwerken met de zee. Je stapt in de wereld van land ontginnen en bodemvondsten, je ervaart hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen en je ontdekt hoe ons maritiem verleden de wortels van de toekomst zijn. Met een ticket heb je toegang tot het museum, de werf en het VOC-schip de Batavia.

 • Museum
  Het museum vertelt je de geschiedenis van Flevoland en hoe het ontstaan is. Ga 7.000 jaar terug in de tijd en ontdek De Wereld van Michelle of ga aan de slag in het Watertheater als ingenieur.

 • Werf
  Heb je wel eens gezien hoe vroeger een schip gebouwd werd? Maak kennis met de oude ambachten en ga zelf aan de slag met touwslaan, spijkerslaan, steltlopen, hoepelen, ringwerpen of kopje hakken.

 • De Batavia
  Een schip bomvol spannende verhalen over de VOC-tijd, over vakmanschap, over passie. Kom ruiken, voelen, proeven en laat je meenemen in een reis door de tijd.

 

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
 • Het voordeel is geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2022.
 • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties.
 • Het voordeel is niet in te wisselen tegen contanten. 
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Bekijk op www.batavialand.nl/agenda of er nog bijzonderheden zijn.