Limited edition: FNV-fiets voor € 443,50

Speciaal voor FNV-leden hebben we een exclusieve FNV-fiets ontworpen: een blauwe Cargo bike met FNV-logo, 28" dubbelwandige aluminium velgen, een middenstandaard, aluminium frame, een gesloten kunststof kettingkast en drie versnellingen. Wil jij rondrijden op deze blitse fiets? Wees er dan snel bij want OP = OP.

De FNV-fiets

De blauwe Cargo bike is voorzien van 28" dubbelwandige aluminium velgen, een middenstandaard, aluminium frame en gesloten kunststof kettingkast. Daarnaast heeft de fiets drie versnellingen van Shimano Nexus. 

De fiets is vanaf 1 april exclusief verkrijgbaar voor € 443,50 bij Matrabike. Let op: de levertijd van de fiets is circa een tot drie maanden.

Heb je vragen over de fiets? Neem dan contact op met de klantenservice van Matrabike. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00, op het telefoonnummer 0416 34 20 12 of stuur een e-mail naar: klantenservice@matrabike.nl.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • De FNV-fiets is verkrijgbaar tot en met 30 april 2019, op basis van beschikbaarheid.
  • Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • Let op: de voorwaarden (levertijd en bezorgkosten) voor deze actie wijken af van de reguliere voorwaarden van Matrabike. Informeer naar de voorwaarden bij de Matrabike klantenservice.
  • De verwachte levertijd van de FNV-fiets is circa een tot drie maanden. 
  • De FNV-fiets wordt voor 95% gemonteerd in doos geleverd. Je hoeft enkel het stuur recht te zetten en het zadel, de pedalen en het voorwiel te monteren. Het is ook mogelijk de fiets 100% rijklaar te ontvangen, tegen bijbetaling van € 29,95,-. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Matrabike.
  • De reguliere 10% FNV-korting die Matrabike standaard biedt is niet geldig op deze aanbieding.