Speciale FNV-deal: een transportfiets voor € 389,-!

Fietsen is gezond. Natuurlijk voor jouw gezondheid, maar ook voor het milieu. Door vaker de fiets te pakken kom je zelf lekker in beweging en wordt het milieu minder belast. Daarom hebben FNV en Matrabike een exclusief aanbod geregeld: een speciale Vogue Elite Plus N3 Transportfiets voor slechts € 389,-.

Jouw voordeel

Als FNV-lid bestel je bij Matrabike een Vogue Elite Plus N3 transportfiets voor slechts
€ 389,- én ontvang je er een gratis fietskrat bij! Deze prachtige transportfiets is voorzien van kwaliteitsonderdelen zoals het Shimano Nexus N3 versnellingsysteem, rollerbrake remmen, leren handvaten, een comfortabel gelzadel, een aluminium frame en een stevige voordrager. Het damesmodel is verkrijgbaar in vijf kleuren: matzwart, matbruin, crème, denim-blauw en mintgroen. Het herenmodel is verkrijgbaar in twee kleuren: matzwart en matbruin. De actievoorwaarden voor deze speciale deal vind je onderaan deze pagina.

 

Zelf ophalen? Profiteer van € 20,- extra korting.

Haal je jouw nieuwe fiets zelf op bij een Matrabike vestiging in Apeldoorn, De Bilt, Hoofddorp, Rotterdam, Rijswijk of Waalwijk? Profiteer dan van nog eens € 20,- extra korting! Je betaalt dan slechts € 369,-. 

Heb je vragen over de fiets of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Matrabike. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00, op het telefoonnummer 0416-342012.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Deze speciale deal is verkrijgbaar tot en met 30 april 2019.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
  • Let op: de voorwaarden (levertijd en bezorgkosten) voor deze actie wijken af van de reguliere voorwaarden van Matrabike.
  • De fietsen worden ongeveer één week na 30 april uitgeleverd.  
  • De fiets wordt voor 95% gemonteerd in doos geleverd. Je hoeft enkel het stuur recht te zetten en het zadel, de pedalen en het voorwiel te monteren. Het is ook mogelijk de fiets 100% rijklaar te ontvangen, tegen bijbetaling van € 29,95,-. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Matrabike.
  • De reguliere 10% FNV-korting die Matrabike standaard biedt is niet geldig op deze aanbieding.
  • Voor deze actie geldt maximaal twee producten per FNV-lid.