20% korting op duurzame Kuyichi kleding

Maak kennis met Kuyichi. Kuyichi Pure Goods is een Nederlands denim merk opgericht in 2001 die een positieve verandering in de kledingindustrie wil realiseren. De kleding wordt gemaakt van duurzame materialen en onder eerlijke omstandigheden.

JOUW VOORDEEL

Als FNV-lid krijg je een kennismakingskorting van 20% op de gehele collectie. Deze bestaat onder andere uit jeans, T-shirts, sweaters en mooie truien gemaakt van biologisch katoen, linnen, hennep en Tencel.
 
Bij Kuyichi kan je terecht voor de fijnste jeans en tijdloze basics. Van dames jeans geïnspireerd door de jaren zestig tot aan de zeros en heren jeans van skinnies tot regular fits. Kijk vooral ook bij de classics voor mannen en essentials voor vrouwen voor dat perfecte basis item welke je elke dag aan kunt. 


Kuyichi wil dat jij zo lang mogelijk van je kleding kunt genieten, daarom maken zij de kleding duurzaam. De verantwoord geproduceerde kleding van Kuyichi is tijdloos en niet aan een seizoen gebonden. Zij willen immers dat je draagt waar jij je goed in voelt.

 
Twijfel je over de maat of heb je andere vragen, neem dan contact op met de klantenservice van Kuyichi via webshop@kuyichi.com.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 november 2021 tot en met 31 december 2021.
  • Het voordeel is geldig op de gehele collectie van Kuyichi.
  • Het voordeel is niet geldig op verzendkosten (wel is er gratis verzending voor bestellingen boven de € 100,-).
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.