Met 50% korting naar het Eye Filmmuseum

Aan het Amsterdamse IJ vind je het Eye Filmmuseum. Een leuk museum voor jong en oud. Leer over hoe film vroeger gemaakt werd, bekijk vele filmaffiches, ontdek welke technieken en optische trucs gebruikt worden in films en speel voor een Green Screen als figurant zelf mee in een film.

Jouw voordeel

Als FNV-lid ontvang je nu 50% korting op jouw entree ticket voor het Eye Filmmuseum. Zo betaal je slechts € 5,50 per persoon.

Met een entree ticket heb je toegang tot de vaste presentatie en tot de tijdelijke tentoonstelling. Meer informatie hierover vind je hieronder.

Voor vragen over Eye, over de vaste presentatie of over de tijdelijke tentoonstelling kan je contact opnemen met Eye via het mailadres info@eyefilm.nl of telefonisch via 020 5891 400.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Vaste presentatie

De vaste presentatie bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. In het Panorama vind je onder andere filmapparaten die belangrijke momenten in de geschiedenis van de cinema markeren en verschillende interactieve installaties. Daarnaast vind je verspreid door Eye verschillende interactieve apparaten om de beginselen van film zelf te ontdekken, luisterbanken om films tot leven te horen komen, een verzameling setfoto’s en een collectie van meer dan 47.00 unieke filmaffiches.

Tijdelijke tentoonstelling

Van 16 maart tot 19 mei 2019 is de tijdelijke tentoonstelling: A Tale of Hidden Histories. Deze tentoonstelling laat zien hoe vijf filmkunstenaars met behulp van beeld verschillende verhalen onderzoeken. Hierin belichten ze vooral de geschiedenis van conflictgebieden, waarin de waarheid en fictie regelmatig mengen. Hieronder vind je in de video meer informatie over de tentoonstelling. 

Voorwaarden
  • Het voordeel is verkrijgbaar van 1 maart t/m 31 mei 2019.
  • Het voordeel is verkrijgbaar op vertoon van de kortingsvoucher bij de kassa (geprint of digitaal).
  • De kortingsvoucher is in te wisselen t/m 15 juni 2019.
  • De kortingsvoucher biedt geen toegang tot de filmvoorstellingen in de bioscoopzalen.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar en niet inwisselbaar tegen contanten.
  • Het voordeel is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.