12,5% korting bij webshop Koeckebackers

Geniet nu met 12,5% korting van de koecken van Koeckebackers. Koeckebackers is een sociale onderneming, die samen met mensen die aan de rand van de maatschappij staan de lekkerste koeken maakt. Bestel hier heerlijke koek zonder troep, maar met kansen!

JOUW VOORDEEL

Met de FNV-kortingscode krijg jij 12,5% korting in de webshop van Koeckebackers.

Koek zonder kunstmatige toevoegingen, maar mét kansen! Koeckebackers geeft mensen die langdurig aan de zijlijn hebben gestaan een volwaardig betaalde baan én een stevig traineeship om de aansluiting met de arbeidsmarkt weer te vinden.

Zo zijn deze koecken niet alleen mega lekker, maar dragen ze ook nog eens bij aan een inclusievere wereld. Koeckebackers is genomineerd voor de top 40 meest inspirerende bedrijven van Nederland 2021. Koek zonder troep, maar mét kansen! 

EEN KANSRIJK VERHAAL

Bij Koeckebackers draait het om de KOECKEBACKERS. Mensen die al een tijdje buitenspel staan in het leven, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij helpt Koeckebackers ze ontdekken wat er nodig is om een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt.

DAT IS ANDERE KOECK

Rijk gevuld, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, geur-, kleur-of smaakstoffen en geen druppel palmolie. Zonder troep dus, maar met kansen! Bestel nu en ontvang de koeken binnen 5 werkdagen bij jou thuis.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails
Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 september t/m 30 september.
  • Het voordeel is niet geldig op verzendkosten.
  • Het voordeel is niet achteraf verkrijgbaar.
  • Het voordeel is niet in te wisselen voor geld.