Verras jouw Valentijn met een persoonlijk cadeau

Heb jij ook zo veel leuke foto's samen met je partner, beste vriend of leukste zus? Doe iets bijzonders met deze foto's. Verras jouw Valentijn met een gepersonaliseerd fotocadeau met jullie meest memorabele of leukste foto. Kies uit het uitgebreide assortiment fotoproducten van smartphoto en maak Valentijn dit jaar onvergetelijk.

Jouw voordeel

Speciaal voor FNV-leden heeft smartphoto een leuke actie opgezet. Je ontvangt nu 30% korting op alle fotocadeaus. Erg fijn om te geven én te krijgen. Ideaal voor Valentijn, maar ook een verjaardag, geboorte, bruiloft of natuurlijk gewoon zomaar. 

Je hebt onder andere keuze uit mokken, telefoon- en tablet cases, verschillende textielproducten, kussens, speelkaarten, stickers en etiketten, fotomagneten, producten voor onderweg en woonaccessoires. Kies een design in het gemakkelijke fotoprogramma van smartphoto en voeg je leukste foto's of een grappige tekst toe om het cadeautje nog persoonlijker te maken.

voor onze Nieuwsbrief en Partnermails

Losse foto's in een doosje

Extra aanbieding: Verzamel jouw leukste foto's en laat ze afdrukken en bezorgen in een leuk doosje. Nu voor € 7,50 i.p.v. € 19,95.

Voor dit cadeau kan je 36 foto’s uitkiezen die worden afgedrukt op retro formaat en in een leuk doosje worden gestopt. Je hebt keuze uit drie verschillende doosjes met een fluweelzachte look & feel. Op de buitenkant van het doosje is ook ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Voorwaarden
  • Het voordeel is geldig van 1 februari t/m 28 februari 2019. 
  • Het voordeel is verkrijgbaar via een speciale link. 
  • Het voordeel is niet geldig op de verzendkosten.
  • Het voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen.
  • Het voordeel is niet inwisselbaar tegen contanten.